× Prima pagină Relații Horoscop Dezvoltare Personală
Cea mai supărăcioasă zodie. Ai mare grijă cu ea!

Cea mai supărăcioasă zodie. Ai mare grijă cu ea!

Cu siguranță supărarea unei persoane depinde foarte mult de alți factori înconjurători, însă este o zodie care poate fi influențată foarte ușor. Dacă e să facem un top al celor mai supărăcioase zodii, atunci, pe primul loc va fi inconfundabilul RAC. Nativii acestei zodii au un suflet atât de sensibil, încât cei din jur trebuie să fie foarte grijulii și atenți pentru a nu-i răni.

Zodiile caracteristice apei așa cum sunt Rac, Scorpion și Pești au o structură a sufletului foarte delicată. Ei pot fi ușor răniți. Însă, în comparație cu Racul și Peștii, Scorpionii sunt și răzbunători. Reacția din partea Scorpionului poți să o primești imediat sau peste o perioadă când nici nu te vei aștepta, gândindu-te că i-a trecut supărarea.
Supărăcios este și Berbecul. De fapt, Berbecul nu poate fi criticat pentru sensibilitatea lui excesivă, din acest motiv el se supără rar, dar supărarea lui este simțită de toți cei din jur. Caracterul tensionat al Berbecului îl poate face pe cel care l-a jignit să regrete imediat ceea ce a făcut. Însă Berbecul se calmează la fel de repede precum se aprinde și tinde să comunice mai departe ca și cum nimic nu s-a întâmplat.
Leul poate să fie jignit de lipsa de atenție acordată sau de negarea calităților pe care le posedă. De regulă, Leul se răzbună ignorând total existența celui care l-a supărat. Însă Leul a fost atacat mai dur, atunci și consecințele pot fi dure: probleme la muncă, reputație pătată – asta deoarece Leii au întotdeauna multe cunoștințe în diverse domenii.
Săgetătorii, fiind un semn al focului, reacționează puternic la supărări, iar cel care i-a supărat riscă să capete probleme de ordin psihologic.
Semnele pământului – Fecioara, Capricorn, Taur – practic nu pot fi supărate. Însă dacă totuși aceste lucruri se întâmplă, atunci supărarea trece din sfera emoțională în cea rațională. Nativii acestor zodii de regulă percep comportamentul celor din jur ca o regulă, acceptând lumea  așa cum este. Din acest motiv, atunci când apar într-o situație neplăcută, pur și simplu fac anumite concluzii despre persoana care i-a supărat.
Oamenii care s-au născut sub semnul Balanței, Gemenilor, Vărsătorului – semne ale aerului – indiferent de faptul că poți comunica ușor cu ei, sunt supărăcioși. Dintre cei trei, doar Balanțele nu pot fi acuzate de a avea un caracter răzbunător.

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.