×
Ceea ce atrage cu adevărat bărbații

Ceea ce atrage cu adevărat bărbații

Ce caută de fapt un bărbat la o femeie?

În zilele noastre există o mulțime de femei atractive care doresc să iasă în evidență cu ajutorul unui corp frumos, forme seducătoare, aspect luminos pentru a fi remarcate de către bărbați. Dar sunt cu adevărat necesare acestea pentru bărbați ?

O mulțime de frumoase seducătoare se plimbă pe străzile orașului, atrăgând bărbații cu ținute delicate și fețe vopsite. Și cum să nu te pierzi în mijlocul acestui carnaval? Cum să devii acea persoană specială pe care un bărbat o va observa? Care este cel mai important detaliu pe care îl trec cu vederea femeile, încercând să fascineze bărbații?
Strălucirea sufletului tău… – asta e ceea ce este cu adevărat capabil să atragă un bărbat…

Când ești fericit, când zâmbești, când râzi, atunci strălucești. Și zâmbetul tău sincer este lumina pe care un bărbat o poate observa și face tot posibilul pentru a se apropia de această sursă de lumină și căldură.

Când zâmbim, când râdem, ne umplem inima, sufletul nostru, cu multă energie – energia luminii, energia iubirii. Și această lumină este văzută și simțită la nivelul sufletului tuturor bărbaților din jur!

Tocmai această energie nu este suficientă astăzi pentru societatea noastră de fețe încruntate și ochi stinși, nu este suficientă pentru bărbații obosiți de fuste scurte și rochii vulgare.

Gândește-te dacă un bărbat este cu adevărat nobil, dacă este serios, responsabil, dacă dorește să creeze o familie cu drepturi depline, ce va căuta într-o femeie?..

Un bărbat dorește să vadă într-o femeie frumusețea sufletului care se revarsă în lume ca nectarul solar, înțelepciunea femeilor, calitățile feminine ale caracterului: sensibilitate, blândețe, bunătate, afecțiune, umilință, grijă.

Amintește-ți că zâmbetul tău, râsul tău, îți umple inima cu dragoste și îți multiplică frumusețea naturală. Cultivă-ți calitățile feminine, cultivă o atitudine bună față de oameni, cultivă-ți tandrețea și mila în tine însuți. Și atunci bărbatul tău te va găsi cu siguranță, te va simți prin radiația sufletului și te va recunoaște printr-un zâmbet sincer.

În căutarea unui bărbat adevărat, femeile își îmbunătățesc abilitățile, creează o imagine frumoasă exterioară. Și acest lucru este minunat! Dar este cu adevărat necesar pentru bărbați acestea? Chiar le pasă atât de mult de talentul tău culinar sau de aspectul tău perfect? Ce femei caută bărbații, cu care rămân, indiferent de ce, protejând și iubind? Ce femei au cea mai mare valoare printre toate celelalte femei?

Bărbații nu sunt capturați de date externe, nu de abilități sexuale, nu de talentele culinare ale unei femei.

Nu ceea ce face o femeie, ci ceea ce este, în ce stare trăiește, ceea ce radiază în lume!

Cel mai valoros lucru este sentimentul iubirii și căldurii, inspirației și dorinței de a crea, pe care le oferă bărbatului de lângă ea.

Frumusețea începe în tine, cu dezvăluirea calităților tale pure. Când este dragoste și suflet, atunci totul va urma. Și fără acestea nu este nevoie nici de o cină delicioasă, nici de super-sex, nici de altceva …

 

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.