×
Cele două cuvinte care au un efect magic asupra bărbatului

Cele două cuvinte care au un efect magic asupra bărbatului

Dacă un bărbat ți-a spus vreodată că nu este pregătit pentru o relație, atunci știi cât de dezamăgitoare sunt aceste cuvinte.

Investind timpul și sentimentele pentru un bărbat, iar apoi să auzi că el nu-și dorește nimic… după asta ai dreptul să urăști toți bărbații. Însă înainte de asta încearcă să-i spui aceste cuvinte magice.

În primul, cu siguranță îți vei dori să încerci să îl convingi și să îi explici că gândurile sale că nu este pregătit – sunt prostești.

Nu trebuie să faci asta. Altfel vei fi asemeni mamei lui care îi spune și îi explică de ce el are nevoie. Însă bărbații nu sunt excitați de mamele lor.

Când auzi vreo justificare prostească, rostește aceste cuvinte: Te înțeleg.

Și mai mult nu spune nimic. Ține o pauză, și apoi el singur ca încerca să caute și mai multe justificări care te rog irita și mai mult și te vor provoca să începi o dezbatere.

Și iarăși, în loc să rostești cuvinte în plus, spune doar „Te înțeleg”.

Asta îl va face să ajungă la concluzia: „ea mă înțelege”.

Nu spun că trebuie să fii de acord cu el. Eu spun că fiecare are dreptul să fie, să simtă și să gândească așa cum consideră că este corect.

Și chiar dacă nu vei fi de acord cu el, spunând că „îl înțelegi”, îi vei recunoaște dreptul la această decizie.

În acest sens el singur poate găsi un compromis. De exemplu: „Însă noi putem să continuăm comunicarea și să ne vedem până când lucrurile se vor aranja”. Iar tu să spui:„Prețuiesc că încă îți dorești să mă vezi, însă acest lucru nu îmi convine. Te iubesc, însă nu mai mult decât pe mine”.

El ar putea să plece, neștiind ce să spună. Însă asta nu este o problemă. Pentru că bărbații se îndrăgostesc atunci când ei nu sunt alături de tine. Trebuie să reziști tentației de a-l suna sau de a-i scrie și să-l lași pe el să facă primul pas. 

Dacă ai destulă răbdare ca el să te sune și să îți scrie, atunci când el va face asta va fi gata pentru o relație cu tine – el singur va veni la tine.

Dacă nu, atunci el nu este bărbatul tău.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.