× Prima pagină Relații Horoscop Dezvoltare Personală
Cele mai insuportabile zodii. Este imposibil să comunici cu ele

Cele mai insuportabile zodii. Este imposibil să comunici cu ele

Diferite zodii oferă oamenilor anumite calități. Unele persoane tind să fie prietenoase, să ajute. Altele sunt impulsive, au un comportament neprevăzut și sunt rebele.  Astrologii au aflat care zodii au cel mai dificil caracter. Iată topul liderilor care ar fi mai bine să îi ignori atunci când izbucnește un conflict:

Capricorn

Locul cinci este ocupat de Capricorn. Regi – așa pot fi caracterizați reprezentanții acestei zodii. Capricornii cred cu tot sufletul că doar ei au dreptate, iar cuvântul lor este lege. Cei care încalcă aceste „reguli” nu au iertare.

Capricornii tind să comunice cu cei pe care îi consideră la același nivel social cu ei. Nici nu este de mirare că au puțini prieteni: doar nu sunt atât de mulți regi și regine pe acest pământ.

Capricornii nu pot fi impuși să facă ceva contrar voinței lor. Ei nici măcar nu te vor asculta, iar în cel mai bun caz îți vor răspunde cu un simplu „nu!” și nici nu se vor obosi să-și justifice refuzul.

Vărsător

Surprinzător, însă adevărat: pe locul patru s-au clasat intelectualii – Vărsătorii. Ei sunt inteligenți, raționali, pot să calculeze fiecare pas ca să-și atingă scopul propus.

Însă uneori, calitățile lor pozitive devin insuportabile: „Eu am făcut așa și mi-a reușit. Tu ești obligat să faci la fel” – îi obligă ei pe cei din jur.

Experiența bogată și convingerile pe care le au, le pot juca o farsă Vărsătorilor, determinându-i să nu-i mai asculte pe cei din jurul lor.

Vărsătorii nu văd nimic rușinos în a învinovăți pe altcineva, doar pentru a-și spăla onoarea.

Gemeni

Locul este luat de cel mai imprevizibil semn al zodiacului – Gemeni. Acum ei sunt jucăuși ca niște copii, iar peste câteva minute își pun „masca indiferenței”.

Calea de la o prietenie călduroasă până la o indiferență de gheață este extrem de scurtă. Îți vor întinde o mână de ajutor sau îți vor pune o piedică – nici măcar Gemenii nu știu ce vor face.

Cu ei trebuie să fii întotdeauna atenți și să îți protejezi punctele slabe. Dacă Gemenii le vor afla, cu siguranță te vor lovi acolo.

Berbec

Pe locul doi s-a clasat Berbecul. Să distrugă o relație care s-a construit zeci de ani – ei sunt meșteri! Berbecii își trăiesc viața după două reguli: 1. Berbecul întotdeauna are dreptate. 2. dacă Berbecul nu are dreptate, recitește punctul întâi.

Dacă ai în anturajul tău un Berbec, atunci trebuie să ai multă răbdare și fii gata să-i dai întotdeauna dreptate.

Scorpion

Liderul topului. Ei au relație foarte dură cu lumea din jur, un super ego și un caracter răzbunător. Ei nu pot să trăiască fără să elimine pe cineva. În 80% dintre cazuri, veninul lor este îndreptat spre cei din jur și doar 20% spre sine. Sunt foarte exigenți față de propria persoană și față de cei din jur.

Au o intuiție bună și cred că nu este nimic imposibil pe această lume. Să apari în calea unui Scorpion – e o adevărată sinucidere.

Pentru cei care îi împiedică să ajungă unde își doresc, Scorpionii au întotdeauna o doză bună de venin. Și vor trece peste toți cei care le stau în cale fără să se gândească și chiar cu multă plăcere.

Sursa

 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.