×
Cele mai mari greșeli pe care le faci când flirtezi

Cele mai mari greșeli pe care le faci când flirtezi

Este ușor să flirtezi cu cineva care manifestă deja în mod clar interesul față de tine. Dar când încerci să interesezi un bărbat, atunci poți să te exciți prea mult. Pentru a rămâne calmă și pentru a face o impresie bună, evită aceste 12 greșeli în timp ce flirtezi cu un bărbat:

1.Crezi că el își dă seama că îl placi

Doar pentru că ești atât de frumoasă astăzi, el trebuie să înțeleagă că-ți place? Nu. Arătă-i interesul tău. Cucerește-l. El nu va înțelege niciodată că îl placi, dacă nu îl lași să înțeleagă acest lucru.

2. Spui că alți bărbați te curtează

Când îi spui unui bărbat că el este câștigătorul dintre toți admiratorii tăi, el poate crede că are puține șanse, pentru că ai o listă lungă de bărbați din care poți alege. Îi poate părea că nu ești interesată de o relație serioasă.

3. Ai prea multă încredere în tine

Mai ales dacă flirtezi cu un tip timid, nu încerca să arăți că ești cea mai bună. Bărbaților le plac mai mult fetele modeste.

4. Râzi în mod constant 

Da, bărbaților le place când o femeie râde la glumele lor. Dar nu merge prea departe. Nu începe să chicotești la tot ceea ce spune, mai ales dacă, de fapt, nu înțelegi gluma lui sau nu crezi că e amuzant. Va arăta nefiresc și te poate pune într-o lumină proastă.

5. Bei prea mult alcool

Câteva pahare pot ajuta într-adevăr să te relaxezi și să devii mai încrezătoare. Dar trebuie să știi care îți sunt limitele. Nu te îmbăta ca să nu arăți penibil.

6. Ești prea interesată

Arată-ți interesul față de ceea ce spune, pune întrebări și ascultă cu atenție. Dar nu te preface că spune ceva neobișnuit. Fii tu însuți, nu fi o actriță care este surprinsă de tot.

7. Minți

Nu începe o relație cu o minciună. Dacă dorești să fii pe plac, este mai bine să spui adevărul.

8. Flirtezi doar online

Deși este confortabil, Internetul este mai îndrăzneț și mai încrezător, dar din această cauză poți începe să eviți bărbații în viața reală. Nu îți fie teamă să pleci din lumea virtuală în lumea reală, să fii prima care sugerează să mergeți undeva. Poate că el e doar timid. Și dacă te neagă, atunci nu e destinul și nu vei mai petrece timp cu el.

9. Îl urmărești online

Da, rețelele sociale pot spune multe despre o persoană, dar nu-ți lua obiceiul de a-i actualiza pagina în fiecare oră pentru a vedea ce este nou. Nu comenta prea mult fotografiile sau postările sale, nu-i trimite sute de mesaje. Există multe alte modalități de a-i atrage atenția.

10. Te prefaci că îți place aceeași muzică ca și lui

El te poate prinde cu ușurință dacă minți atunci când va începe să întrebe despre melodia sau interpreta preferată. Este mai bine să spui adevărul imediat – nu este înfricoșător dacă gusturile dvs. muzicale nu se potrivesc. Nu începeți relația voastră nici măcar cu o mică minciună, pentru că el nu putea înțelege acest lucru.

11. Ești prea rece cu el

Femeile iubesc drama și iubesc să testeze bărbații. Dar dacă faci un bărbat să creadă că nu e interesant pentru tine, poate să se întoarcă și să plece. De ce să vrei să o cucerești pe cea care nu vrea nimic de la tine?

12. Ești prea misterioasă

Nu trebuie să spui totul despre tine, dar nu trebuie nici să fii tăcută. Fii naturală, trebuie să găsiți un limbaj comună, astfel încât să stea și să încerce să obțină informații de la tine.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.