×
Cele mai norocoase zile, în funcție de luna în care te-ai născut

Cele mai norocoase zile, în funcție de luna în care te-ai născut

Conform legilor bioenergiei, fiecare om are în anumite zile anumite puteri, care din când în când își fac apariția. Ele depind foarte mult de ziua în care acea persoană s-a născut.

Atunci când e vorba de zile fericite,  un rol important îl joacă și legile numerologiei.

Ianuarie

Zilele tale pline de energie sunt – 1, 11, 21, 31 din fiecare lună. Pe lângă asta, zilele de luni sunt de asemenea norocoase în cazul tău. Trebuie să acorzi o atenție deosebită primelor zile din fiecare perioadă importantă – luni, ani. Te adaptezi ușor schimbărilor în aceste zile.

Februarie

Cei născuți în februarie vor avea noroc în zilele de 2, 12, 22 a fiecărei luni. Cât ține de zile, miercuri și weekendul este cel care le dau puteri. Aceste zile sunt destule pentru a avea timp pentru odihnă și muncă și pentru activitățile în orice sferă a vieții. În zilele norocoase este benefic să legi noi relații, să îți faci noi prieteni.

Martie

Cei care s-ar născut în martie au noroc în zilele de 3, 13, 23 din fiecare lună. Marți, miercuri și joi – trei zile din săptămână în care norocul îi însoțește pretutindeni. În aceste zile este mai ușor să găsească soluțiile pentru problemele cu care se confruntă.

Aprilie

4, 14, 22 și 24  — cele mai norocoase zile din fiecare lună. Iar zilele de joi sunt cele în care muza este aproape și îi ajută să creeze lucruri frumoase și să utilizeze la maxim capacitățile intelectuale.

Mai

Cei născuți în mai au noroc în zilele de 5, 10, 15, 20, 25 și 30. Cele mai norocoase zile sunt miercuri și vineri. În aceste perioade este mai greu să fie afectate emoțional, din acest motiv este cazul să-și ducă până la capăt planurile.

Iunie

Dacă te-ai născut în prima lună de vară, atunci cele mai norocoase zile sunt 1, 10, 20 și 6 din fiecare lună. Rămâi fidel principiilor tale în zile precum luni, sâmbătă și duminică din fiecare lună. Este recomandat să faci planuri de în aceste zile.

Iulie

Weekendul și luni sunt zilele norocoase, din acest motiv oamenii născuți în iulie trebuie să acorde în aceste zile cât mai multă atenție detaliilor. Cât ține de cifre norocoase, acestea sunt 7, 14, 17, 21 și 27 din fiecare lună.

August

Dacă te-ai născut în cea de-a opta lună a anului, atunci să știi că este cazul să ieși din zona de confort în zilele de 8, 16, 18, 30 și 31 a fiecărei luni. Anume în aceste zile calitățile tale de lider și motivația vor fi la maxim.

Septembrie

Oamenii din septembrie au noroc în zilele de luni, miercuri și vineri. Cele mai bune zile din calendar – 1, 3, 5, 27, 29, 31. În aceste zile este bine să fii înconjurat doar de oameni plăcuți, pentru că anume ei vor fi talismanele tale.

Octombrie

Cei născuți în octombrie au noroc în zilele de sâmbătă, marți și joi. Zilele din calendar care trebuie marcate cu roșu – 9, 11, 19, 21, 29. Fii tu însuți în aceste zile și nu fă planuri de lungă durată.

Noiembrie

Oamenii din noiembrie se simt cel mai bine în zilele de joi și vineri. Cele mai norocoase zile din calendar – 9, 19, 29, 30, 31. În aceste zile fă tot posibilul să îndeplinești cele mai importante sarcini și să nu le amâni pentru mai târziu.

Decembrie

Cei născuți în decembrie au noroc în zilele de vineri și duminică. Cele mai bune zile din calendar – 4, 6, 14, 16, 24, 26. Aceste zile sunt perfecte pentru liniște sufletească, odihnă și relaxare. Activitatea fizică poate fi o alternativă plăcută.

PS: Indiferent de ce zi este astăzi, încearcă să fii tu însuți. Trăiește după Legile Universului și amintește-ți mereu că gândurile tale îți construiesc viitorul

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.