×
Cele mai puternice și mai pasionale cupluri în funcție de zodie

Cele mai puternice și mai pasionale cupluri în funcție de zodie

Toate semnele zodiacului cad sub influența celor patru elemente: Apă, Aer, Pământ și Foc. Aceste elemente sunt factorii de bază care determină compatibilitatea zodiilor între ele. Însă există și alți factori. Se poate întâmpla ca două zodii care au la bază același element să fie incompatibile. Pentru a evita aceste încurcături,  mai jos îți voi prezenta cele mai puternice și mai pasionale cupluri în funcție de zodie.

Berbec – Balanță

Berbecul se deosebește prin calitățile de lider pe care le demonstrează atât în viața privată, cât și cea profesională. Și celelalte zodii precum Taurul care tind să domine partenerul într-o relație, nu sunt recunoscute de Berbec. Sinceritatea – e cea mai importantă calitate pe care o caută la partenerul său. Când este vorba de viața personală, flacăra pasiunii îl arde pe Berbec din interior. Așa că o bună pereche pentru asemenea persoane ar fi Scorpionul sau Leul, însă partenerul ideal rămâne a fi Balanța. Berbecul este atras de sinceritatea și simplitatea Balanței, iar necesitatea de a fi dependent emoțional îi satisface tendința de control al Berbecului. Când Balanța și Berbecul sunt împreună, ei formează un cuplu puternic și pasional.

Taur – Fecioară

Taurul este o persoană familială. El primește mai multă satisfacție de la câștigarea iubirii, decât de la însuși acest sentiment. Fiind romantici, cei născuți în această zodie se potrivesc de minune cu Fecioara, care, la rândul lor, preferă o viață liniștită de familie. Taurii trebuie să se țină cât mai departe de Săgetători, pentru că cei din urmă adoră aventurile și niciodată nu-și vor face partenerul fericit.

Gemeni – Săgetător

Veseli și mereu bine dispuși, cei născuți în zodia Gemeni pot fi foarte buni prieteni. Însă atunci când este vorba de iubire, celorlalte zodii le este foarte greu să construiască o relație cu ei. Gemenilor le este frică de responsabilități, deoarece îi fac să se simtă legați. Ei caută un partener deștept și isteț, din acest motiv potrivit este cel născut în zodia Săgetător. Săgetătorilor, de asemenea, le este frică să-și piardă independența și, prin urmare, îi înțeleg cel mai bine pe Gemeni. Când aceste zodii sunt împreună, ele sunt cele mai fericite și se simt în siguranță împreună. Cea mai proastă combinație pentru un Gemeni este doar Capricornul.

Rac – Taur

Racul este faimos datorită empatiei sale. Ei au nevoie de relații lungi și serioase, în care se vor dedica emoțional partenerului. Serioșii și emoționalii Tauri – e cea mai potrivită pereche pentru asemenea personalități sentimentale. Zodiile mândre, precum Leul, ar putea să facă mai mult rău Racului decât să le creeze fericire.

Leu – Berbec

Trecând cu vederea mândria pe care o are, Leul este mereu înconjurat de oameni care îl admiră. Însă egocentrismul lui împiedică alte zodii să construiască o relație de durată cu el. Pasiunea Berbecului îl face să fie cea mai bună pereche pentru un Leu. Cei născuți în această zodie își exprimă elegant sentimentele, încât nu au egal. Doar că focul iubirii lor este direct proporțional cu intensitatea certurilor dintre aceștia doi. Chiar și așa, reușesc să-și rezolve problemele împreună. Cel mai nepotrivit partener pentru un Leu este Scorpionul – caracterul lor instabil duce la o relație cu certuri continue și bătaie de joc.

Fecioară – Scorpion

Fecioara este una dintre cele mai liniștite zodii. Fiind perfecționistă, ea este în același timp și reținută și atentă față de partenerul său. Scorpionul pasional este partenerul perfect pentru ea. Într-o asemenea relație, legătura emoțională este foarte puternică. Disciplina Fecioarei îi permite să-l țină în frâu pe Scorpion, iar sexualitatea Scorpionului o convinge pe Fecioară să nu se mai ascundă. Săgetătorul  este cea mai proastă alegere pentru o Fecioară.

Balanța – Gemeni

Balanța este un diplomat înnăscut, care poate soluționa orice conflict. Indiferent de sentimentul puternic de singurătate, aleg să nu se intersecteze cu oameni slab dezvoltați intelectuali. Mereu curioasă, această zodie preferă să-și facă mereu noi prieteni și să-și studieze interlocutorul. Persoanele născute în zodia Gemeni sunt perfecte pentru ei. Sunt două zodii care sunt capabile să-și exprime clar gândurile, iar asta îi atrage și mai mult. Mai mult decât atât, Balanța îl ajută pe Gemeni să nu se abată de la realitate în dorințele lor. Cea mai incompatibilă relație pe care o poate avea este cu Fecioara.

Scorpion – Pești

Insensibil și dur, Scorpionul este o persoană foarte răzbunătoare și emoțională. Este agresiv și îi place să domine într-o relație, mai ales atunci când este vorba de o persoană de sex opus. Împreună cei născuți în zodiile Pești și Scorpion sunt de neînvins, iar relația lor se pare că a fost construită cu implicarea celui de sus. Scorpionul înțelege mai bine ca oricine natura emoțională a nativului din Pești, iar aceasta la rândul său îl ajută pe Scorpion să-și realizeze planurile. Atât Peștii, cât și Scorpionul trebuie să evite o relație cu Berbecul.

Săgetător – Vărsător

Pe un Săgetător îl scoate din minți lipsa acțiunii. Săgetătorii practic sunt născuți pentru călătorii și mereu au nevoie de libertate. Într-o relație și în viață au nevoie de moi emoții. Și cine poate înțelege această necesitate mai bine decât Vărsătorul. Preferând libertatea în aceeași măsură, cu pasiunea sa pentru aventuri, Vărsătorul aduce stabilitate în relație. Săgetătorul nu va fi niciodată fericit într-o relație cu un Taur, căruia îi place să-și petreacă timpul în familie.

Capricorn – Fecioara

Toți Capricornii  sunt ambițioși și fideli. Ei știu ce își doresc de la viață și depun efort pentru a-și atinge scopul dorit. Chiar și când sunt într-o relație, ei depun eforturi mari pentru că le este frică că pot fi răniți. Înțelegând asta, Fecioara ajută Capricornul să păstreze ordinea în toate. Ambele zodii sunt atente și concentrate și capabile să formeze o familie minunată. Cea mai rea variantă pentru un Capricorn poate fi doar Gemenii.

Vărsător – Balanță

Probabil, Vărsătorul este ultimul om care continuă să protesteze atunci când toți ceilalți au plecat. Dacă ordinea a fost încălcată, Vărsătorul nu va lăsa lucrurile așa. El va cere dreptate și va lupta până la sfârșit până când totul va reveni la normal. Tendința Balanței de a păstra echilibrul îl atrage pe Vărsător. Doritori de a atinge echilibrul și dreptatea, ambele zodii se respectă reciproc. Cea mai proastă alegere pentru un Vărsător poate fi doar Racul.

Pești – Capricorn

Peștii și Capricornul sunt două zodii opuse, dar care se atrag reciproc. Creativul și visătorul nativ în Pești atrage Capricornul, iar credința acestuia de a atinge ceea ce își dorește nu face decât să-l inspire pe partener. Capricornul îi asigură înotul Peștelui, care se lasă în adâncul oceanului. În același timp, Peștele satisface necesitățile creative ale Capricornului. Peștii trebuie să ignore Fecioarele, deoarece cele din urmă nu înțeleg natura lor visătoare.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.