×
Celui care nu a devenit niciodată unicul bărbat

Celui care nu a devenit niciodată unicul bărbat

Vine o vreme când îți dai seama că tot ce ai nevoie este dragoste și înțelegere…

Încercam să găsesc o cale de mijloc, așa că ți-am oferit libertate. Și ne-am simțit bine împreună, am râs, am vorbit despre tot ce s-a făcut în lume și am simțit cât de mult eram atrași unul de celălalt. Dar ai mai experimentat același lucru cu multe alte fete.

Uneori mi-a trecut prin minte ideea că relația noastră este mai degrabă prietenoasă decât una de dragoste, dar nu era nimic în neregulă cu asta? Orice ar fi, mi-aș dori ca lucrurile să meargă bine. Am acumulat oboseală de la eșecuri în dragoste, de la intrigi stupide, de la singurătate … Relația cu tine a fost un țel pentru mine pentru care am vrut să lupt.

Vine o vreme când îți dai seama că tot ce ai nevoie este dragoste și înțelegere.

M-am luptat pentru tine și pentru ca noi doi să reușim. Mai târziu, cu toate acestea, a ajuns la realizarea că în această bătălie tu nu ai fost de partea mea, pentru că atunci când am început să mă gândesc la relația noastră, vocea liniștită în capul meu a spus că totul nu era așa cum ar trebui să fie, și că nu a existat nici o fericire în această relație.

Pe măsură ce îmbătrânim, începem să apreciem din ce în ce mai mult acei oameni care vor deveni sprijin și nu vor pleca în momente dificile, mai degrabă decât cei cu care poți să te distrezi doar pe moment. Vrei să te simți în siguranță, pentru a fi sigur că această persoană va fi aproape de tine, chiar și atunci când alte persoane se întorc cu spatele. Dar e clar că nu erai genul ăla de persoană pentru mine. Dimpotrivă, în timp am devenit din ce în ce mai dezamăgită. De aceea am plecat. Poate m-am uitat înapoi de câteva ori, dar a fost doar nostalgie.

Citește: 9 semne că bărbatul tău nu te respectă

Ai fost în mod constant „ocupat” cu alte lucruri, uneori fleacuri perfecte, dar ai fost întotdeauna mai interesat în a fi „ocupat”, mai degrabă decât să-ți petreci timpul cu mine. Și în final, am început să dedic mai mult timp acelor oameni care erau cu adevărat interesați să comunice cu mine. Din anumite motive, ne gândim adesea la cei care ne prețuiesc cu adevărat atunci când ne simțim complet singuri.

Poate că nu am fost meniți unul pentru celălalt. Poate de aceea nu am reușit să descoperim ce e mai bun în noi.

Datorită ție, mi-am dat seama ce fel de persoană trebuie să caut și ce aștept de la o relație.  Datorită ție, am învățat să mă accept și am încetat să mă adaptez relațiilor care nu sunt capabile să reziste la cele mai mici neînțelegeri. Am învățat că o persoană la început poate crede că ați fost făcuți unul pentru celălalt, și apoi să spună, „Știam că astfel se va termina.”  M-ai învățat să nu mai am încredere în astfel de oameni.

Datorită ție, mi-am dat seama cât de mult pericol este iubirea care ne obligă să facem lucruri despre care nici măcar nu ne-am gândit, care ne orbește și ne face să ne agățăm chiar și de umbra speranței. Și atunci te întrebi cu surprindere, la ce te gândeai doar? Răspunsul la această întrebare este simplu: nu ai fost deloc tu.

Mi-a fost foarte greu să uit de tine, dar mi-am dat seama că o inimă frântă e mai puțin rea decât să continui o relație în care nu voi fi niciodată cu adevărat fericită.

Mulțumesc că m-ai lăsat să fiu cu un pas mai aproape de unicul meu bărbat.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.