×
Chiar dacă el pleacă, tu ai câștigat.

Chiar dacă el pleacă, tu ai câștigat.

Ai oferit. Ți-a păsat. Ai fost sinceră. Ai fost o galaxie întreagă pentru cineva care nu a văzut niciodată stele.

Poate că a mințit tot timpul, dar tu ai fost sinceră. Ai fost reală și asta contează. Ai vrut să spui exact ce ai spus. Cuvintele tale au fost blânde, iar acțiunile tale au fost sincere. Nu l-ai tratat cu ușurință nici pe el, nici pe emoțiile lui. Nu ți-a fost frică de adevăr, dar cel mai important, ai fost loială față de tine.

Chiar dacă te-a luat de la sine, ai fost totuși foarte amabilă. Ai oferit totul. Ți-a păsat. Își va aminti mereu de tine ca de o persoană cu o inimă mare. Ca de fata aia care e plină de dragoste și bunătate inepuizabilă.

Chiar dacă alege pe altcineva, vei ști că ai făcut ceea ce trebuia să faci pentru cineva la care ții cu adevărat. Tu l-ai ales. Ai investit timp și energie în el. Ai făcut ceea ce ți-ai dori ca altcineva să facă pentru tine. Nu te-ai așteptat doar să te iubească la fel de mult cum ai vrut. Ai oferit totul și chiar mai mult, și așteptai ca această karma se va întoarce cu siguranță într-un mod magic la tine în viitor.

Știi că nu ai jucat niciodată jocuri și nu ai manipulat oamenii, făcându-i să iubească pe cineva care nu ești cu adevărat. Ai fost sinceră. I-ai arătat vulnerabilitatea ta, sentimentele tale și ce înseamnă el pentru tine. I-ai arătat că este important pentru tine. Ți-ai arătat cicatricile fără măcar să încerci să le ascunzi. Ai fost o galaxie întreagă pentru cineva care nici măcar nu a văzut niciodată stelele.

Chiar dacă te-a făcut să simți că nu ești destul de bună, ți-ai depus toată puterea. Ai făcut tot ce ai putut. Ai făcut tot posibilul să fii fata demnă de dragoste și, dacă asta nu a fost suficient, atunci este doar problema lui, nu a ta. Iar sarcina ta este să rămâi tu însuți, pentru că vei fi întotdeauna mai mult decât bună pentru o persoană care caută profunzime, calitate și putere. Poate că era prea slab pentru puterea ta sau prea superficial pentru adâncimea ta, sau poate că erai casă pentru cineva care voia încă să rătăcească.

Chiar dacă pleacă, nu vei pierde. Pentru că, astfel, el va arăta doar esența sa reală. El îți va arăta cine este cu adevărat. El va demonstra cu ce fel de persoană nu vrei să fii.

Nu ai nevoie de un bărbat care pleacă doar pentru că nu se poate descurca cu tine. Nu ai nevoie de cineva care încearcă și spune cuvinte frumoase doar ca să te facă să te îndrăgostești de el.  Nu ai nevoie de cineva într-o relație care caută doar atenție. Nu vrei ca cineva să te facă să simți că nu vei fi niciodată suficient de bună pentru el.

Nu vrei să fii cu cineva care caută motive să plece, nu să stea cu tine.

Chiar dacă pleacă, nu vei pierde nimic. Dimpotrivă, câștigi de fiecare dată când o persoană care nu se teme să te piardă pleacă. Câștigi de fiecare dată, pentru că asta înseamnă că este loc pentru cineva mult mai bun.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.