×
Cine este femeia străină din gândurile bărbatului tău

Cine este femeia străină din gândurile bărbatului tău

În viața fiecărui bărbat există o femeie, de care el întotdeauna își va aminti cu blândețe, căldură și o tristețe inexplicabilă. Și asta chiar dacă este căsătorit de câțiva ani, are o familie frumoasă, își iubește soția și copii.

1. Femeia de care s-a îndrăgostit pentru prima dată

Prima iubire – este și ultima… – versurile unui cântec vechi. Și într-adevăr, puțini sunt bărbații care au reușit să-și uite prima iubirea, primele sentimentele și stări inexplicabile. Și nu contează dacă a fost dragoste reciprocă sau nu. Însă anume în acel momentul bărbatul a descoperit o altă latură a personalității sale și a înțeles totodată că femeia îl poate schimba radical. Primele sentimente  sunt cele mai sincere, cele mai pure. Și chiar dacă speranțele și iluziile nu s-au realizat din anumite motive, bărbatul nu-și va uita niciodată prima iubire. Anume acea fată a trezit în el cele mai sincere și luminoase sentimente și de dragul zâmbetului ei, el era gata să mute munții din loc.

2. Femeia pe care nu a reușit să o cucerească

Fie că a iubit-o mai puțin decât pe celelalte sau poate chiar nu a iubit-o deloc, însă a dorit-o. Și-a dorit măcar odată ca acea femeie să fie în patul lui. A încercat diferite metode, însă ea nu a acceptat să i se supună. Această femeie i-a rănit orgoliul și a devenit un motiv ca această femeie să rămână pentru totdeauna în memoria lui.

3. Femeia pe care a pierdut-o

Dese ori se întâmplă ca un bărbat să realizeze cât de mult a iubit o femeie, doar după ce ea nu mai este alături. Ea a plecat și toată viața și-a pierdut sensul. Doar după asta bărbatul realizează ce greșeli a făcut și să înțeleagă că nu i-a acordat destulă atenție, că a obijduit-o prin comportamentul și acțiunile sale, nu i-a prețuit grija, căldura și iubirea. Acum nimic nu mai poți schimba. E prea târziu. Ea a plecat.

Și chiar dacă peste o perioadă, bărbatul se va îndrăgosti de o altă femeie, el își va aminti de cea care l-a învățat să iubească cu adevărat și care i-a frânt inima.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.