×
Cine va fi tatăl ideal pentru copilul tău, în funcție de zodie

Cine va fi tatăl ideal pentru copilul tău, în funcție de zodie

Dacă ești însărcinată sau pur și simplu ești curioasă să afli ce fel de tată va fi alesul inimii tale, nu este nimic rușinos să cauți răspunsul în astre. Iată ce fel de tată va fi iubitul tău, în funcție de zodie:

Berbec

Tatăl în zodia Berbec este puternic și ambițios, uneori peste măsură. Cu un asemenea tată, copiii tăi vor ajunge adulți de succes și lideri independenți.

Taur

Tatăl născut în zodia Taurului este cel mai tare tată, pentru că el este un om pe care te poți baza întotdeauna. Este blând și înțelegător.

Gemeni

Tătăl-Gemeni este un tată de gașcă, așa că nu spera că el va respecta toate regulile în educația copilului. Este jucăuș, vorbăreț și impulsiv, din acest motiv ai putea uneori să te întrebi cine în familia ta este copilul și cine este tatăl. Acest tip de tată știe să compună povești și îi place să descopere lumea alături de copilul său.

Rac

Tații născuți în zodia Rac respectă regulile clasice de educare a unui copil și simt nevoia de implicare în viața copilului. Defectul lui este că ar putea ceda ușor în foarte multe situații.

Leu

Tații născuți în Leu sunt lideri mândri în familiile lor, însă acordă foarte puțină atenție copiilor săi. Însă, tatăl-Leu își va dori întotdeauna ca oamenii să știe cât de minunați sunt copiii lui. Este un apărător înnăscut.

Fecioară

Fecioarei îi place ca lucrurile să fie ținute sub control, indiferent dacă este legat de curățenie sau structură, și este, după cum se știe, un părinte fidel. Tatăl-Fecioară tinde să-și facă griji chiar și pentru cele mai mici detalii și uneori este chiar paranoic. Însă asta se întâmplă cu cele mai bune intenții, pentru că tatăl-Fecioară își dorește tot ce este mai bun pentru copilul său.

Balanță

Tații – Balanță sunt fideli și indulgenți, însă le place stabilitatea. Acestor tați le pasă foarte mult de aspectul exterior, din acest motiv copiii vor trebui să-și apere dreptul de a fi așa cum își doresc. Uneori asta poate trece într-o formă de control, din acest motiv, trebuie să îți convingi partenerul-Balanță să-i permită copilului tău să-și aleagă singur îmbrăcămintea.

Scorpion

Tații-Scorpion preferă echilibru în toate și prețuiesc timpul petrecut în familie. Ei sunt răzbunători și apărători aprigi, au instinctul ucigașilor, însă asta îi face să-și salveze copilul înainte ca acesta să cadă.

Săgetător

Tatăl-Săgetător este vesel și aventurierul care trăiește astăzi și îi plac distracțiile. Însă copii ar putea să-l accepte ca pe un prieteni și nu ca pe un om autoritar. Convinge-te că partenerul tău știe când trebuie să fie tată.

Capricorn

Taților-Capricorn le place să facă planuri, pe care trebuie să le respecte toată familia. Muncitor și cu intenția de a crește copii de succes, acest tată va fi întotdeauna exemplu și niciodată nu va ridica vocea atunci când vor apărea situații de criză. Însă partenerul tău are uneori tendința să ia viața prea în serios, așa că ai face bine să-i amintești să lasă copii să se simtă copii.

Vărsător

Tatăl-Vărsător – perspectiv, deschis și creativ. Este tipul de părinte care este potrivit pentru educarea copiilor săi despre cum să salveze planeta, însă el se poate îndepărta de la trăirile emoționale, pentru a-și păstra propriile sentimente în secret. Asigură-te că partenerul tău va permite copiilor să-i simtă afecțiunea.

Pești

Tații-Pești îi provoacă pe copii lor să viseze. Sunt calmi și sentimentali față de copii lor. Din timp în timp, relația dintre ei poate trece la lene și lipsa disciplinei, însă asta se întâmplă din cauza stresului prea mare din jurul Peștilor.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.