×
Citeşte acest articol în momentele când îţi vei detesta viaţa

Citeşte acest articol în momentele când îţi vei detesta viaţa

Să știi că nu voi înțelege niciodată atunci când oamenii se limitează. Își limitează acțiunile, socializarea, mâncarea și toată viața. Credeți că veți trăi pentru totdeauna și că încă mai aveți timp pentru tot? Ha! am o veste proastă pentru tine. Numai acum, numai astăzi trebuie să începi să faci ceea ce-ți place.

Să faci ceva ce îți taie răsuflarea, de la ce îți apare un zâmbet pe față și sufletul se calmează.

Chiar dacă jobul tău te enervează, te trezești în fiecare dimineață și urăști această lume – nu este nici o scuză pentru tristețe. Poți urî munca și drumul zilnic spre ea, dar ce te împiedică să faci o dimineață minunată? Ce te împiedică să consumi la micul dejun ceea ce îți place? Să urmărești serialul preferat? Să dansezi în fața oglinzii sau să cânți melodia preferată? Ce te împiedică să suni un vechi prieten?

De ce pierdem timpul urând? În loc să îți umpli capul cu gânduri pozitive. Dacă crezi că creierul însuși își alege gândurile, greșești. Tu îți alimentezi mintea, stabilești ritmul, tempoul și starea de spirit. Noi decidem la ce ne gândim și noi ne stabilim limitele.

Faza haioasă este că nu există cadru. NIMIC NU EXISTĂ. Poți face un pas în orice direcție și, desigur, poate exista un eșec, pierderea este normală. Vor fi multe dintre ele dacă îți depășești limitele. Însă aceste eșecuri te vor face o persoană puternică independentă care poate face totul. Cu toții citim articole despre succes, despre oameni care au trecut prin multe și au obținut un rezultate extraordinare și toți au trecut printr-un număr mare de eșecuri. A fost dureros pentru toată lumea, a fost insultător, au existat pierderi, dar au existat și victorii. Imaginează-ți gustul victoriei după multe eșecuri.

Doar să nu renunți niciodată, în niciun caz, și să mergi până la sfârșit, chiar dacă nimeni nu crede în tine. Oamenii vor încerca mereu să te tragă înapoi, dar tu nu renunța să ajungi acolo unde îți dorești. Vei ajunge și vei simți o armonie totală în interiorul tău, pentru că de-a lungul drumului tău ți-ai fost fidel ție și ai reușit, dar alții nu au reușit. Extinde-ți limitele.

Cum se face acest lucru? Mai întâi, fii recunoscător în fiecare dimineață că a venit acea dimineață. Doar imaginează-ți că în spatele tău sunt toți oamenii dragi ție: mama, tata, bunicii, străbunicii, doar simte acea putere pe care ți-o dau. Toți sunt interesați de succesul și fericirea ta. Crede-mă că e așa. Indiferent ce fel de relație aveți, întreaga familie este dornică de fericirea voastră și are energia necesară pentru aceasta, trebuie doar să o acceptați. Simte această putere în spatele tău.

Și acum mergi mai departe. Poți face totul!

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.