×
Citeşte asta şi vei afla de ce atragi în viaţa ta doar bărbaţi slabi de caracter şi suflet

Citeşte asta şi vei afla de ce atragi în viaţa ta doar bărbaţi slabi de caracter şi suflet

Câteva săptămâni în urmă am mers la o ghicitoare care citeşte în palmă. Mi se par interesante tot felul de ghicitori şi nu le iau în serios, însă de această dată totul a fost diferit: de această dată, ghicitoarea mi-a dat răspunsul la întrebarea care mă chinuia de multă vreme.

Atunci când mi-a citit în palmă, a observat că linia inimii şi inima raţiunii sunt lungi, iar potrivit legilor chiromanţiei, acest lucru este caracteristic oamenilor care îi ajută pe ceilalţi, de regulă medici, pentru că ei îşi unesc sufletul şi mintea pentru a salva vieţi. Atunci, ea m-a întrebat: „Întotdeauna atragi în viaţa ta doar bărbaţi slabi de caracter şi suflet?”. A trebuit să fiu sinceră şi să recunosc că într-adevăr aşa este.

Ghicitoarea mi-a spus că principala cauză este că ei cred că eu îi voi ajuta să se schimbe, îi voi salva, din acest motiv ei apar în viaţa mea, obţin ceea ce îşi doresc apoi dispar. Ea mi-a spus: „Trebuie să afli dacă ei vin în viaţa ta pentru tine sau pentru ei”.

Trebuie să recunosc că întotdeauna am încercat să ajut oamenii şi să-i fac să se schimbe pe băieţii răi sau să alin singurătatea cuiva, fără să-mi pese de mine şi fără să mă gândesc că, probabil, ei nu-şi doresc această schimbare.

Însă eu întotdeauna emanam această energie, întotdeauna îi făceam să se simtă că ei sunt aproape ca să-i ajut şi că eu nu am neapărat nevoie de iubire. Însă eu niciodată nu mă priveam din alt unghi: de parcă eram un vraci pentru suflete străine. Însă acum înţeleg de ce unii oameni pot să se folosească de cei care vor să-i schimbe şi nimic nu le cere în schimb.

Adevărata cauză a faptului că atragi în viaţa ta doar bărbaţi slabi pot fi vibraţiile pe care le emani şi cu ajutorul cărora îi atragi în viaţa ta de dragul lor, nu de dragul tău. În inconştientul tău crezi că eşti un salvator al lor, iar tu te comporţi cu ei crezându-i nişte pacienţi.

Apoi am început să analizez această concluzie, evitând absurditatea: poate într-adevăr sunt un vindecător pentru suflete slabe? Poate Dumnezeu vrea ca eu să îi ajut pe ceilalţi oameni să se vindece, înainte ca eu să-mi întâlnesc omul vieţii? Poate misiunea noastră este să ajutăm alţi oameni?

Probabil şi tu ar trebui să accepţi faptul că unii oameni sunt atraşi de tine pentru că sunt de părere că tu îi poţi schimba pe ei, chiar şi atunci când tu însuşi ai nevoie de ajutor. Probabil este ceva special în modul în care iubeşti, ceva ce îi face pe ei să vrea să se iubească pe sine. Probabil, eşti mai bună decât ai fi crezut.

Eu sunt sigură că ei vor ţine minte toată viaţa faptul că tu i-ai ajutat să se vindece. Iar faptul că o relaţie sau alta nu a adus nimic bun, nu e sfârşitul lumii. Priveşte această relaţie care s-a încheiat ca pe încă un caz, încă un pacient, încă un tratament pe care l-au oferit unui suflet bolnav. Chiar dacă nu ai reuşit să îi tratezi în totalitate – măcar ai încercat.

Întotdeauna mi-am dorit să-l găsesc pe acel bărbat care va vindeca sufletul meu rănit. Îmi doream să îl întâlnesc pe cel care vindecă oameni şi să ne ajutăm reciproc. Probabil o parte din mine încă îşi mai doreşte acest lucru, însă am înţeles că nu am nevoi de cineva pentru a mă salva – pot să mă vindec singură, nu trebuie să fiu salvată. Am nevoie să fiu iubită doar – indiferent dacă sunt distrusă sau nu.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.