×
Compatibilitățile astrologice ale fiecărei zodii

Compatibilitățile astrologice ale fiecărei zodii

Comunici mult timp cu o persoană și, chiar și așa, nu poți să îl lași să se apropie de tine. Sau invers, o persoană străină poate să-ți devină extrem de apropiat într-un timp scurt. Acest lucru poate fi explicat prin trăsăturile caracterului, chimia dintre voi și… compatibilitatea astrologică. Află cu cine ești compatibil, în funcție de zodie:

Berbec

Ești într-o compatibilitate perfectă cu Gemenii, Leul, Săgetătorul și Vărsătorul. Acești oameni sunt extrem de activi, curioși și obțin ceea ce își doresc, exact ca tine.

Taur

Caută-ți perechea printre cei din zodia Rac, Fecioară, Capricorn și Pești. Acești oameni au o influență de calmarea asupra ta, dar îți împart și gusturile și valorile.

Gemeni

Dacă vrei să ai o relație intimă deosebită leagă relații cu cei din zodia Berbec, Leu, Balanță sau Vărsători. Ei îți vor oferi tot de ce ai nevoie – te vor accepta așa cum ești.

Rac

Ești foarte atent când este vorba să îți alegi partenerul și cel mai bun pentru acest rol este persoana născută în zodia Taur, Fecioară, Scorpion sau Pești. Peștii sunt de fapt slăbiciunea ta.

Leu

Ești atras de persoane puternice, active și independente, născute în zodia Berbec sau Săgetător. Partea ta sensibilă este compatibilă cu cei din zodia Balanță sau Gemeni. Leii pot fi buni prieteni cu tine.

Fecioara

Cei născuți în zodia Fecioară au nevoie de cei care se aseamănă, pentru că ei sunt foarte specifici și nu întotdeauna sunt înțeleși de ceilalți. Însă există zodii compatibile cu caracterul Fecioarei – Taur, Rac, Scorpion și Capricorn.

Balanță

Caracterul prietenos al Balanțelor este compatibil cu persoanele care au simțul umorului și au capabitatea de a respecta natura firavă a Balanțelor. De regulă, aceste persoane sunt născute în zodia Gemeni, Leu, Săgetător și Vărsător. Relația Balanță-Săgetător este una dintre cele mai puternice.

Scorpion

Această zodie vrea totul sau nimic. Prieteni de nădejde pentru Scorpioni sunt Racii și Fecioarele, iar amanții perfecți sunt cei născuți în zodia Capricorn și Pești.

Săgetător

Cel mai bun prieten pentru toți, Săgetătorul se combină cu Berbecul doar pentru relațiile de prietenie. Cei mai buni parteneri romantici pentru Săgetător sunt cei din zodia Leu, Balanță și Vărsător.

Capricorn

Cel mai bun partener pentru Capricorn va fi Taurul și Fecioara. Mai mult decât atât, o combinație bună se va face și cu Scorpionul, dar și cu Peștii.

Vărsător

Cei mai buni parteneri pentru o relație frumoasă și pentru prietenie sunt cei născuți în zodia Berbec, Gemeni, Balanță și Săgetător.

Pești

Peștii au nevoie de fidelitate și sinceritate în toate tipurile de relație. Crezi în respect și îți alegi parteneri care îți împărtășesc viziunile. Te împaci bine cu Taurul, însă petreci perfect timpul în compania Racilor, Scorpionilor și Capricornilor.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.