×
Cum afectează luna nașterii caracterul femeii?

Cum afectează luna nașterii caracterul femeii?

Ce fel de femeie ești, în funcție de luna nașterii?

Ianuarie

Fetele care s-au născut în luna ianuarie sunt foarte motivate și întotdeauna reușesc. Ele sunt foarte serioase cu privire la activitatea lor și nu lasă nimic să stea în calea ambițiilor lor.

Aceste fete nu își exprimă sentimentele reale și le este greu să găsească un limbaj comun cu alte persoane. Pentru a-și ușura viața, ele preferă să fie în compania unor oameni cu același nivel de inteligență.

Februarie

Este greu să enervezi o femeie care sa născut în februarie, deoarece răbdarea ei este aproape inepuizabilă. Le place romantismul și vor aprecia un gest frumos. Dar poate fi dificil de înțeles ceea ce își doresc cu adevărat, deoarece își exprimă ideile într-o manieră destul de abstractă.

Dar chiar și în ciuda răbdării lor, starea lor de spirit se poate schimba drastic din când în când. Loialitatea pentru ele este cea mai importantă, așa că, odată ce află că le-au schimbat, își vor aduna lucrurile și vor pleca fără să spună un cuvânt.

Martie

Nimeni nu are o astfel de carismă ca femeile acestea, și sunt capabile să fascineze pe oricine. Ele sunt de asemenea fermecătoare și frumoase, dar nu este ușor să le obții atenția.

Ele sunt extrem de precaute atunci când vine vorba de relații, deoarece acestea se tem să se rănească. Dar dacă vei reuși să cucerești o astfel de femeie, poți fi sigur că va investi tot ceea ce are în această relație. Dar ai grijă să nu o rănești, pentru că după aceea nu o vei mai putea întoarce niciodată.

Aprilie

Abilitatea de a comunica este cea mai puternică parte și au abilități excelente de diplomație. Ele văd în mod clar cele două părți ale conflictului și sunt adesea numite intermediari. Dar e greu pentru ele să aibă încredere în alți oameni.

Dacă reușești să o convingi că poate avea încredere în tine, poți fi sigur că vei găsi o astfel de fericire pe care nici nu o poți visa. Dar ele pot fi foarte mari proprietari și exploda din cauza lucrurilor mici, așa că încercă să fii răbdător cu ele.

Mai

La fel ca luna în care s-au născut, aceste femei sunt foarte frumoase. Ele sunt atractive, aproape ca sirenele, dar spre deosebire de ele, acestea sunt foarte devotate celor care sunt în preajmă.

Nu vei uita niciodată comunicarea cu aceste femei, deoarece puterea personalității lor îți va lăsa o impresie de durată. Prețuiește aceste amintiri și reține ceea ce ai învățat de la ele.

Iunie

Poate că pisica a murit de curiozitate, dar pentru femeile care s-au născut în iunie, această caracteristică doar ajută. Ele au o mare dorință de cunoaștere și o mulțime de talente artistice. Sunt copleșite de idei inovatoare și unice.

În ciuda faptului că ele pot fi foarte simple, ele manipulează perfect pe alții și îi pot trage de partea lor. Dar dacă le spui despre asta, ele își recunosc vinovăția.

Iulie

Femeile care s-au născut în iulie sunt pașnice și liniștite. Ele preferă să stea departe de orice probleme. Ele sunt, de asemenea, frumoase, inteligente, ele pot fi de încredere, în afară de aceasta, ele sunt întotdeauna înconjurate de un mister.
Reține că le place să mențină stabilitatea în viața lor. Dacă ești necredincios cu ele, ele vor prefera să plece, mai degrabă decât să stea și să lămurească lucrurile.

August

Fetele care s-au născut în luna august se disting prin spirit și simț al umorului. Orice conversație cu ele este întotdeauna distractivă, iar amintirea ei va provoca un zâmbet, chiar dacă a fost cu mult timp în urmă.

Aceste fete sunt ușor contradictorii, deoarece sunt generoase și grijulii, dar uneori pot fi egoiste. Ele întotdeauna vor să fie la înălțime.

Septembrie

Aceste femei sunt, probabil, cele mai plăcute pe care le-ai întâlnit vreodată. Ele nu au nici un sentiment de răutate, și în plus, ele sunt destul de frumoase. Disciplina este foarte importantă pentru ele în toate domeniile vieții, chiar și în dragoste.

Ele așteaptă multe de la ele însăși și sunt încrezătoare în scopurile lor. Nu le trăda niciodată pentru că vor face tot posibilul pentru a-și răzbuna durerea.

Octombrie

Adesea ghidate de emoții, aceste femei preferă totuși să poarte o mască decât să spună ce simt cu adevărat. Ele se țin de convingerile lor și sunt întotdeauna credincioase.

Ele sunt, de asemenea, foarte inteligente și perfect educate, dar să câștigi încrederea lor este foarte dificil. Pentru ca ele să se simtă confortabil lângă tine, va trebui să depui efort.

Noiembrie

Ele apreciază adevărul cel mai mult și nu mint niciodată. De asemenea, ele simt foarte bine atunci când sunt mințite, așa că nici măcar nu încerca.

Poți să le contactezi întotdeauna cu problemele tale, deoarece spun direct ceea ce cred. Ele îți vor spune dacă ai făcut o greșeală și așteptă să procedezi la fel.

Decembrie
Dacă ai căutat cu cine să te distrezi, atunci aceasta este persoana potrivită. Cu aceste femei este foarte distractiv, deoarece sunt foarte bune la comunicare și extrem de deschise.

Dar să nu crezi că sunt ușuratice, pentru că sunt foarte inteligente și te pot păcăli. Dar ele nu au destulă răbdare și sunt ușor iritate.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.