×
Cum are loc schimbul de energie între femeie și bărbat

Cum are loc schimbul de energie între femeie și bărbat

Femeia este creată de natură pentru a oferi bărbatului energie pentru creație. Și nu e neapărat să fie între ei un contact sexual. Printr-o privire, printr-o atingere, prin cuvinte blânde, prin mâncarea pe care o gătește, prin lenjeria de pat spălată în mâinile ei și prin multe altele… Energia adevăratei femei, nu a unei scorpii sau a unei târfe, este întotdeauna colorată cu dragostea bărbatului.

Iubire este o cheie deosebită, care permite energiei feminine să circule ușor și liber. E ca și cum energia femeii s-ar afla pe culmi. Iar această culme este învăluită de luminile curcubeului și a puterii Lunii. E o lumină puternică și magnifică, în care există toate vibrațiile umane.
Femeia este capabilă să ofere energie și iubire bărbatului căruia îi este drag. Dacă e să oprim pentru un timp acest proces, atunci în interiorul femeii începe procesul de autodistrugere. La început se distruge sistemul nervos, apoi încep problemele cu rinichii, sistemul reproductiv, și restul. Foarte adesea excesul de energie transformă corpul feminin într-un depozit de grăsime.
Natura o determină pe femeie să ofere bărbatului această resursă de energie. Energia trebuie să curgă.
Bărbatul poate să transmită energie femeii nu neapărat prin îmbrățișări, săruturi, alint și sex. Este destul doar să o admire și ea se va scălda în energia lui. Însă privirea poate avea și un alt efect. Prin privirea sa, bărbatul poate transmite doar jumătate din doza de energie.
Altfel spus, admirându-și femeia, bărbatul e capabil să-i ofere o parte din energia sa. Însă admirația, la rândul ei, poate fi diferită. Un bărbat poate să-și admire femeia ca fiind perfecționismul întruchipat. El nu vede o femelă, ci o operă de artă, o admiră ca pe o stea, ca o floare rară. Dacă femeia are parte de o astfel de admirație, ea devine și mai frumoasă și mai atractivă.
În câmpul pozitiv al iubirii adevărate și al admirației, femeia, dacă este bolnavă, începe să se recupereze.

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.