×
Cum îl faci pe un bărbat-Balanță să se îndrăgostească de tine

Cum îl faci pe un bărbat-Balanță să se îndrăgostească de tine

CARACTERUL BĂRBATULUI-BALANȚĂ

Numele acestui semn al Zodiacului determină tocmai caracterul bărbaților Balanţă. Aceştia sunt indivizi extrem de echilibrați care nu își pierd niciodată controlul de sine și se controlează perfect. Temperamentul aprins nu le este străin, însă îl arată doar când este nevoie şi când îi aduce beneficii. De asemenea, bărbaţii-Balanţă sunt şi sensibili uneori.

Acești oameni știu ce vor să obțină și fac totul pentru a-şi atinge scopul. Iar femeile din jurul acestor bărbați devin adesea un mijloc de atingere a scopului. Adevărat, în acest caz nu trebuie să vorbim despre iubire.

Când un bărbat-Balanţă este îndrăgostit, el devine romantic, moale și pliabil. El este romantic, dar stă destul de bine cu picioarele pe pământ, nu va comite acte eroice, dar va face întotdeauna ceva care o va surprinde și va o încânta pe partenera sa.

CE FEL DE FEMEIE CAUTĂ UN BĂRBAT-FECIOARĂ

Bărbații născuți în această zodie sunt atrași de femeile vesele, comunicabile și pline de viață. Ei au nevoie de o parteneră alături de care să călătorească, să petreacă noaptea la un foc sub stele, să construiască o casă împreună sau să facă o cauză comună. Greutățile au mai degrabă nevoie de un aliat, cu care să poți respira câteva idei, decât o tânără care trebuie să fie venerată. Dacă un astfel de bărbat simte că este pe picior de egalitate cu jumătatea lui și că ideile lui nu vor fi respinse, ci, dimpotrivă, vor fi completate cu indicii relevante, el nu se va împărți niciodată de o asemenea femeie.

Pentru Balanță, aspectul și atracția fizică sunt foarte importante. Mai mult, aceste aspecte trebuie să fie prezente în părți egale. Pentru un astfel de bărbat, aspectul fizic al iubitei sale este un alt motiv de mândrie.

Dar nu numai frumusețea naturală nu este suficientă. Pentru bărbații din zodia Balanței viața intimă este la fel de importantă. Acești bărbați primesc un impuls puternic de energie prin intimitate sexuală și, prin urmare, ar trebui să aibă alături o femeie sexy, gata să-și susțină iubitul în orice moment.

CUM ÎL FACI PE UN BĂRBAT-BALANȚĂ SĂ SE ÎNDRĂGOSTEASCĂ DE TINE

Este ușor să îl faci pe acest bărbat să se îndrăgostească de tine, dar pentru asta trebuie să ai multe lucruri în comun cu el. Dacă simți că sunteți „pe aceeași lungime de undă”, dacă simți armonie, atunci aveți toate șansele să fiți împreună. În caz contrar, acest bărbat va merge în căutarea idealului.

În același timp, bărbatului-Balanță îi place atenția femeilor și nu este împotrivă să aibă o aventură cu o femeie frumoasă. Pentru a opri astfel de intrigi și pentru a-i obține atenția lui, este important să încălzești periodic relația, să organizezi cine romantice și diversitate în pat.

Apropo, există o idee că este posibil să-l cucerești pe un bărbat-Balanță, dacă arăți ca mama lui în toate. El este foarte atașat de ea și toată viața  va căuta o femeie asemănătoare cu idealul său. În acest sens, ai putea pur și simplu începe să adopți obiceiurile viitoarei tale soacre și acest bărbat te va cere în curând de nevastă!

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.