×
Cum îl faci pe un bărbat-Fecioară să se îndrăgostească de tine

Cum îl faci pe un bărbat-Fecioară să se îndrăgostească de tine

CARACTERUL BĂRBATULUI-FECIOARA

Sub acest semn se nasc bărbaţi deosebiţi, care se deosebesc total de ceilalţi. Sunt personalităţi reci, care nu-şi vor exterioriza sentimentele fără motiv. Chiar şi într-o relaţie, bărbaţii-Fecioară sunt mai mult decât rezervaţi.

Fecioara preferă modestia, austeritatea, nu pot suporta patosul și aroganță, prin urmare, fata căreia îi place să trăiască în văzul tuturor, căreia îi place popularitatea şi gălăgia în jurul ei, este puțin probabil să găsească un limbaj comun cu un astfel de bărbat.

Bărbatul născut în această zodie este un adevărat patriarh. El trebuie să controleze absolut totul: de la modul în care îşi cheltuieşte ea banii, până la interesele pe care le are în absenţa lui. Prin urmare, o femeie care decide să-și asocieze viața cu un bărbat-Fecioară trebuie să fie gata pentru un astfel de control. Dar dacă un bărbat iubește, femeia lui va fi protejată de un adevărat zid de piatră. Nu va avea nevoie de nimic și nu va spune niciodată că trebuie să îndeplinească îndatoririle bărbaților.

CE FEL DE FEMEIE CAUTĂ UN BĂRBAT-FECIOARĂ

Acest bărbat va accepta alături o femeie care va fi gata să locuiască cu el pe o insulă pustie. Ea trebuie să fie modestă, răbdătoare și perceptivă, să ghicească dorințele bărbatului ei și să devină omul lui de încredere.

În același timp, o doamnă potrivită inimii lui ar trebui să fie harnică şi economă, pentru că acestui om îi place să numere bani și urăște risipa. Este important ca femeia să fie intelectuală pentru că, până la urmă, toţi bărbaţii-Fecioară sunt persoane cu un nivel înalt de educație care doresc să comunice cu oameni la fel de inteligenți.

Devotamentul este un element aparte. Reprezentanții acestui semn nu pot fi clasificați ca trădători. Ei petrec mult timp alegându-şi o parteneră, dar, după ce o întâlnesc, devin credincioși pentru tot restul vieții lor. Este logic ca ei să nu tolereze trădarea din partea iubitei, ceea ce înseamnă că orice moment de infidelitate va duce imediat la despărțire.

CUM ÎL FACI PE UN BĂRBAT-FECIOARĂ SĂ SE ÎNDRĂGOSTEASCĂ DE TINE

Pentru a-l face pe un bărbat-Fecioară să se îndrăgostescă de tine, întâi de toate, nu trebuie să-ți arăți interesul. Bărbatul însuși ar trebui să fie interesat și să-și arate simpatia. Aceasta este o regulă, fără de care relația pur și simplu nu va funcţiona.

Este important să te îmbraci cu gust, pentru că Fecioara înțelege moda și apreciază femeile elegante. Acest bărbat trebuie să se simtă alături de tine liber şi confortabil. Acest lucru este foarte important, deoarece pierderea zonei de confort pentru o astfel de persoană înseamnă doar un lucru – relația se va termina în curând.

Nu trebuie să aştepţi de la Fecioară curtare şi daruri regulate. Mai ales că nu trebuie să le ceri. Această persoană nu își exprimă sentimentele prin daruri. Mai degrabă, vei simți dragostea lui prin respect și grijă, prin felul în care te va iubi şi modul în care te va privi.

În cele din urmă, pentru ca un bărbat-Fecioară să se îndrăgostească de tine, trebuie să îi placi mamei lui. Personalitatea acestui semn depinde de opinia părinților, în special a mamei, ceea ce înseamnă că, dacă rudele sale te iubesc, se va îndrăgosti și el.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.