×
Cum îl faci pe un bărbat-Gemeni să se îndrăgostească de tine

Cum îl faci pe un bărbat-Gemeni să se îndrăgostească de tine

CARACTERUL BĂRBATULUI-GEMENI

În personalitatea acestui om sunt adunate bunătatea, mintea ageră, caracterul ușor, dragostea față de libertate, nebunia, atitudinea lejeră față de viață și emoționalitatea. Gemenii sunt aventurieri, schimbări, uneori lipsiți de seriozitate, însă în același timp știu cum să atragă oamenii și le iartă aproape totul.

Bărbații din această zodie nu sunt făcuți pentru viața de familie. Desigur, ei sunt capabili să iubească cu sinceritate, dar sunt greu de legat de casă sau să îi ții lângă tine. Acest extravertit și cosmopolit, care pe lângă femeia iubită are o mulțime de prieteni, iar femeia nu are decât să accepte acest lucru.

Reprezentanții zodiei Gemeni sunt prietenoși și primitori, însă ei niciodată nu se pregătesc pentru sosirea oaspeților. Nu le pasă cum arată apartamentul lor, ce haine poartă ei sau jumătatea lor. Ei nu vor aranja o masă pompoasă și să organizeze o petrecere chic. Însă ei sunt o sărbătoare!

Gemenilor le plac companiile zgomotoase. Le plac flirturile, discuțiile și argumentele filozofice lungi, sarcasmul și mințile luminate. În același timp, bărbații acestei zodii sunt cunoscuți că sunt gata să cheltuiască ultimii bani pentru prieteni sau să ajute pe cineva aflat la nevoie.

CE FEL DE FEMEIE CAUTĂ UN BĂRBAT-GEMENI

Bărbatul născut în zodia Gemeni are nevoie de o femeie veselă, cu simțul umorului și care poate discuta deschis. Ei trebuie să îi placă călătoriile, să fie dezvoltată cultural, să știe să-și argumenteze opiniile în discuțiile cu un Gemeni și să nu îl lase să se relaxeze.

O astfel de femeie trebuie să aibă personalitate, să aibă opinia ei. Gemenilor le plac femeile, cu gândire non-standard și filozofie proprie. Cu o femeie mignonă care va fi întru toate de acord cu bărbatul Gemeni, va sta cuminte acasă, alegându-i șosetele, el se va plictisi și va renunța ușor la ea.

Acest om urăște conservatorismul și îi place să spargă stereotipurile. Partenera lui trebuie să fie ca el: să asculte muzică alternativă, să fie luminoasă, activă, ironică, să aibă o atitudine prietenoasă față de viață și să nu fie tristă de la nimicuri.

CUM ÎL FACI PE UN BĂRBAT-GEMENI SĂ SE ÎNDRĂGOSTEASCĂ DE TINE

Reprezentantul acestei zodii prețuiește prietenia, iar pentru ca să îi cucerești inima, trebuie să lupți mult. Trebuie să existe o mulțime de subiecte pentru conversații, pentru ca el să te aleagă dintre toți prietenii lui. În general, trebuie să fii cu un astfel de bărbat „pe aceeași lungime de undă”.

Trebuie să înveți să te desparți cu ușurință de bani, să nu te gândești la viitor și să trăiești cu ziua de azi. Altfel, Gemenii se vor plictisi cu tine. Este important să înveți să percepi calm absențele lungi ale unui astfel de bărbat, să nu fii geloasă pe prietenii săi.

Dacă vorbim despre viața intimă, atunci trebuie să te obișnuiești cu preferințele bărbatului Gemeni. El este o persoană extraordinară care nu tolerează trivialitățile nici în sex. Are nevoie de diversitate, ceea ce înseamnă că alături de el va fi o femeie care nu-i va limita libertatea.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.