×
Cum îl faci pe un bărbat-Leu să se îndrăgostească de tine

Cum îl faci pe un bărbat-Leu să se îndrăgostească de tine

CARACTERUL BĂRBATULUI-LEU

De la acest bărbat miroase a farmec,  forța naturală şi protecţie.  Nu este de mirare că aproape toate femeile se grăbesc să ajungă în brațele Leului. Într-adevăr, reprezentantul acestei zodii este centrul lumii, în jurul căruia, într-un mod magic, se adună toată lumea – oameni apropiaţi, prieteni, fani, ascultători recunoscători şi toate astea pentru că Leii sunt vorbitori excelenţi.

Bărbaţilor Lei le place să fie întotdeauna în centrul atenţie, le plac privirile lungi, lauda şi linguşirea. Femeia care visează să cucerească un asemenea bărbat trebuie să ţină minte acest lucru.

Bunătatea și nobilitatea sunt trăsăturile distinctive ale Leului. Dacă dintr-o dată aveți nevoie de ajutor și sprijin, Leul va fi acolo. Multe femei cunosc acest lucru şi special crează situații care îi obligă pe acești bărbați să vină în ajutorul lor. Adesea, acesta este un motiv bun pentru a întâlni și a stabili relații.

Înainte de a face cunoştinţă oficial, reprezentantul acestui semn al zodiacului se comportă ca o personalitate regală, comunică impresionant, fără nici un interes aparent. Însă dacă face cunoştinţă cu o fată atractivă, pe măsură ce o cunoaşte mai bine imediat se schimbă, învăluind pe tânără cu atenția sa. În acelasi timp, femeia pe care o place automat devine „prada” lui, ceea ce înseamnă că nici un alt bărbat nu mai poate flirta cu ea.

CE FEL DE FEMEIE CAUTĂ UN BĂRBAT-LEU

Un astfel bărbat are nevoie de o regină! Regina în toate – în gaşcă, la serviciu, în pat. Ar trebui să fie o leoaică – mândră, rafinată, grațioasă. Şi doar lângă bărbatul ei, ea ar trebui să devină o pisică blândă și afectuoasă.

În același timp, Leul împărtășește în mod clar responsabilitățile. Este un om care-şi asigură familia, rezolvă cele mai importante probleme, face achiziții mari. O femeie îl poate sfătui numai, însă ultimul cuvânt va rămâne întotdeauna spus de el.

Îl va cuceri acea femeie care va fi de acord cu el, îl va lauda şi îl va admira. Ar trebui să fie harnică, să aibă grijă de casă pentru că în casa lor vor fi întotdeauna mulți oaspeți, iar Leului îi place să fi admirat nu doar el, ci şi casa lui.

În cele din urmă, reprezentantul acestui semn al Zodiacului va fi cucerit de o femeie care va reacţiona calm la izbucnirile sale periodice de furie. Acest bărbat se enervează extrem de uşor şi cel mai bine este să nu stai în calea lui. Jumătatea lui va trebui doar să accepte această situaţie, pentru că Leul va deveni din nou pasional şi bun.

CUM ÎL FACI PE UN BĂRBAT-LEU SĂ SE ÎNDRĂGOSTEASCĂ DE TINE

Pentru a reuşi acest lucru, trebuie să ai niște valori morale comune cu Leul. El trebuie să înțeleagă că femeia de lângă el nu îl va înșela, trăda, dar îl sprijini și îi va oferi toată speranţa de care are nevoie.

În plus, trebuie să arăţi și să te comporți ca o adevărată leoaică, dând de înţeles că eşti cea mai demnă dintre toate femeile. Leii sunt foarte sensibili şi întotdeauna o vor alege pe cea mai bună dintre toate.

În rest, trebuie doar să îl simţi şi să-l ajuţi să creeze o uniune puternică și apoi o familie fericită. Nu interfera cu el și nu încerca să lupți pentru supremație în familie. Trebuie să ai încredere în Leu, sprijinindu-l în totul.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.