×
Cum îl faci pe un bărbat-Pești să se îndrăgostească de tine

Cum îl faci pe un bărbat-Pești să se îndrăgostească de tine

CARACTERUL BĂRBATULUI-PEȘTI

Principala caracteristică a bărbaților născuți sub acest semn zodiacal este senzualitatea. Un astfel de reprezentant al sexului puternic trece totul prin el însuși, trăiește în inima lui și în niciun caz nu ia decizii la rece. Aceasta este forța și dezavantajul acestor oameni.

El se îndrăgostește cu toată inima, cu sufletul, cu sinceritate, ca și când ar fi pentru toată viața, dar după un timp pot schimba obiectul adorării lor. Este vorba de căutarea constantă a „muzei” sale.

De dragul nimfei sale, bărbatul-Pești este gata să mute munții din loc, să atingă înălțimi incredibile și să urce în vârful scării profesionale. Dar pentru aceasta are nevoie de inspirație. O femeie ar trebui să-l hrănească în mod constant cu energia și sexualitatea ei, să-l provoace și să-l însuflețească.

În același timp, bărbatul născut în zodia Pești este tipul de bărbat care poate fi gelos fiecare stâlp pe lângă trece femeia lui. Adevărat, acest lucru se observă numai în acele cupluri în care partenerii nu sunt sinceri și nu sunt în stare să se deschidă unul celuilalt.

CE FEL DE FEMEIE CAUTĂ UN BĂRBAT-PEȘTI

Peștii sunt tipul de bărbați care sunt cuceriți de imagine și, prin urmare, o fată într-un costum sclipitor și cu un aspect elegant are toate șansele să prindă un astfel de pește „pe cârlig”.

Dacă, în același timp, se dovedește a fi „sensibil” în planul senzual, are abilități creative, bărbatul din această zodie  va fi subjugat până în adâncul sufletului.

Acest bărbat se potrivește cu o femeie economă, care va avea grijă de casă, pentru că, în majoritatea cazurilor, jumătatea lor puternică este complet nepotrivită pentru casă și viață. În același timp, acest bărbat este extrem de reciproc și, prin urmare, în schimbul grijii și confortului va oferi alinare și dragoste.

O femeie puternică și chiar imperioasă are toate șansele să îl facă pe bărbatul-Pește să se îndrăgostească. Acești bărbați sunt atrași de femei perseverente, curajoase, care riscă, care știu cum să ia decizii și să ducă sarcinile la bun sfârșit.

CUM ÎL FACI PE UN BĂRBAT-PEȘTI SĂ SE ÎNDRĂGOSTEASCĂ

Cucerirea inimii bărbatului în cauză este ușoară. Trebuie să fii sinceră, plină de viață și incredibil de sensibilă. Acești bărbați adoră conversații filozofice, au nevoie de un adversar, cu care poate avea discuții lungi, poate argumenta și găsi adevărul.

Un aspect important este ceea ce se petrece în pat. Aceasta înseamnă mult pentru reprezentanții acestei zodii, prin urmare femeia va trebui să depună mult efort pentru ca să-și cucerească partenerul, care este un adevărat gourmet, ce adoră experimentele senzuale și versatile.

Este mai greu să păstrezi alături un bărbat din această zodie. Pentru a face acest lucru, va trebui să te supui stărilor lui, să faci pace chiar dacă nu îți convine și să nu duci lucrurile la extreme. Când sunt furioși, acești indivizi pot spune cuvinte dureroase. Este important să simți starea lui și nu „mergeți prea departe”.

În cele din urmă, bărbatul născut în zodia Pești va rămâne alături de femeia care îl va inspira spre noi realizări din când în când. Acest bărbat trebuie să fie „sculptat”, dar femeia va fi răsplătită cu generozitate pentru eforturile și perseverența ei.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.