×
Cum îl faci pe un bărbat-Săgetător să se îndrăgostească de tine

Cum îl faci pe un bărbat-Săgetător să se îndrăgostească de tine

CARACTERUL BĂRBATULUI-SĂGETĂTOR

Sub semnul Săgetătorului se nasc bărbați inspirați, personalități pasionate care își caută în mod constant idealul. Ei se disting prin deschidere, vitalitate și sacrificiu de sine. Într-adevăr, Săgetătorul este gata să ajute și să dea totul persoanei care are nevoie.

Apropo, un astfel de bărbat este capabil să trăiască o viață cu o femeie pe care nu o iubește, dar nu va recunoaște asta niciodată, de teamă să nu o jignească. Însă, agonia emoțională a unui astfel de bărbat este întotdeauna vizibilă.

Este un prieten de încredere și un interlocutor plăcut, știe să asculte și să dea sfaturi. Poate de aceea Săgetătorul are sute de prieteni care sunt gata să-l ajute în orice moment. Apropo, prietenii îl prețuiesc nu numai pentru loialitate și fiabilitate, ci și pentru dorința lui de a lua inițiativă, de a deveni lider și de a lua decizii responsabile.

CE FEL DE FEMEIE CAUTĂ UN BĂRBAT-SĂGETĂTOR

Acest reprezentant al sexului puternic caută idealul și, prin urmare, în tinerețea sa furtunoasă se întâlnește cu zeci de femei, în fiecare încercând să găsească ceea ce îl va atrage pentru toată viața.

El se va potrivi cu o femeie energetică cu o atitudine activă dar care are un suflet pasional, romantic și vulnerabil. Ea trebuie să prețuiască sentimentele și atitudinea față de ea, să nu fie mercantilă. Cu o astfel de femeie, Săgetătorul va construi o familie puternică.

Iar suportul iubitei este foarte important pentru acest bărbat. Nu are nevoie doar o mână pe urmă și căldură în casă, el are nevoie de o locomotivă care să îl împingă și să-i orienteze energia în direcția cea bună. El este atras de femei care au voința puternică.

Oricum ar fi, Săgetătorul nu poate fi prin în capcană. Pur și simplu se autodistruge sau fuge. Cu intrigile și aventurile sale va trebui să le accepți și să le privești printre degete. El nu va ascunde aceste tentative, pentru că nu știe să mintă.

CUM ÎL FACI PE UN BĂRBAT-SĂGETĂTOR SĂ SE ÎNDRĂGOSTEASCĂ DE TINE

Să îl faci pe un astfel de bărbat să te îndrăgostească de tine este foarte ușor. El dorește să se strecoare în oceanul iubirii, trebuie doar să-l atragi acolo. Apropo, Săgetătorul pretinde adesea ca este un gourmet rafinat și, ca rezultat, va fi atras de prima fată care i-a zâmbit.

Dar să păstrezi un asemenea bărbat este mai dificil. Pentru a face acest lucru, trebuie să fii relaxată în dormitor și să participi la experimentele Săgetătorului. Este necesar să petreceți mai mult timp împreună și să nu stați acasă, ci să călătoriți cu acest bărbat, să descoperiți noi țări împreună cu el și să învățați lucruri noi.

Așa cum am menționat mai sus, este inutil să oprim aventurile acestui bărbat. Este mai bine să fii luminoasă, atrăgătoare din punct de vedere sexual, interesantă și intrigantă. Dacă Săgetătorul simte că există încă nenumărate ghicitori în tine, el nu te va lăsa nici pentru un minut.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.