×
Cum îl faci pe un bărbat-Scorpion să se îndrăgostească de tine

Cum îl faci pe un bărbat-Scorpion să se îndrăgostească de tine

CARACTERUL BĂRBATULUI-SCORPION

Sub această constelație se nasc cele mai misterioase persoane. Este vorba de atractivitatea incredibilă a acestor bărbați și de capacitatea lor de a se îndrăgosti de la prima vedere. Oricum, Scorpionul se îndrăgostește greu, uneori aproape imposibil. Mai des el permite unei femei să îl iubească, folosindu-se de oameni pentru a-și pune în aplicare planurile.

Acest om este un cunoscător și un adevărat expert în pat. Intimitatea pentru el nu este doar o plăcere, ci și o capacitate de autorealizare, o modalitate de a-și demonstra superioritatea sa. Nu este surprinzător faptul că în viața acestui bărbat pot exista câteva sute de femei rănite. În plus, fiecare păstrează în sufletul său amintirea unui iubit înflăcărat, care, fără exagerare, este Scorpionul.

În interiorul acestui om, sub masca de sarcasm și aroganță ușoară, există o natură profundă, senzuală. Dar această natură poate fi descoperită doar de femeia care i-a câștigat inima.

CE FEL DE FEMEIE CAUTĂ UN BĂRBAT-SCORPION

Bărbatului-Scorpion îi place să domine, dar asta nu înseamnă că prietena lui trebuie să fie umilă și tăcută. Dacă ea este activă, energică, știe cum să-și apere poziția și emană energia sexuală – această fată se potrivește perfect Scorpionului. Este interesant doar să concurezi cu el, ceea ce înseamnă că interesul fiecăruia va fi satisfăcut automat.

Cu toate acestea, sexualitatea nu trebuie să fie confundată cu vulgaritatea. Dacă ești îmbrăcată provocator, te comporți prea îndrăzneț și dezinhibată, este puțin probabil să ai noroc să ai o relație cu un bărbat-Scorpion.

În plus, opinia prietenilor are o mare importanță în alegerea unui partenere. Reprezentantul acestui semn are o mulțime de prieteni și de multe ori cuvântul lor devine decisiv în alegerile sale, și toate asta doar pentru că femeia iubită pentru Scorpion este o sursă de mândrie.

CUM ÎL FACI PE UN BĂRBAT-SCORPION SĂ SE ÎNDRĂGOSTEASCĂ DE TINE

Bărbatul născut în zodia Scorpion se află într-o permanentă concurență, chiar și cu iubita sa. Vrea să fie mai bun decât partenera sa, iar asta înseamnă că dacă o femeie vrea să păstreze un asemenea bărbat, ea trebuie să fie șmecheră, oferindu-i sentimentul de superioritate literalmente în toate.

De asemenea, femeia nu trebuie să mintă.  El simte minciuna de la o distanță de un kilometru și pe lângă toate acestea are o inteligență incredibilă, capabilă facă pe oricine să spună adevărul. Și după ce minciunea a fost descoperită, relația se va termina foarte repede.

Scorpionului îi place umorul, auto-ironia, sarcasmul ușor care ofensează pe alții. Dacă o femeie are astfel de calități, va fi mult mai ușor pentru ea să se apropie de bărbatul născut în această zodie.

În cele din urmă, femeia trebuie să fie dezvoltată multilateral, să citească știri, să privească filme bune, să înțeleagă arta. Acest bărbat ar prefera să aleagă o doamnă care să nu fie prima remarcată în mulțime, ci care să aibă o perspectivă frumoasă asupra vieții.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.