×
Cum îl faci pe un bărbat-Taur să se îndrăgostească de tine

Cum îl faci pe un bărbat-Taur să se îndrăgostească de tine

CARACTERUL BĂRBATULUI-TAUR

Sub semnul Taurului se nasc personalități controversate. Acești bărbați sunt inteligenți, buni, săritori la nevoie, știu ce își doresc de la viață și foarte muncitori. În același timp sunt foarte capricioși, geloși și egoiști, alături de care viața nu va fi atât de ușoară.

Ca și în cazul celorlalte zodii, Taurul este influențat de femei. Acest reprezentat al sexului puternic este fidel și este gata să pună lumea la picioarele iubitei sale, dacă aceasta reușește să îl cucerească.

Bărbatul născut sub acest semn nu se teme de greutăți, este gata să ofere totul femeii iubite, cerând doar un singur lucru în schimb – să creeze confort și căldură în casă. Pentru că aceste două cuvinte au o valoare extrem de importantă pentru Tauri. Taurul este incredibil de scrupulos, iar în casa lui trebuie să fie ideală și trebuie să existe o curățenie perfectă. În același timp, soția lui trebuie să fie nu o Cenușăreasă, ci o prințesă. Totul trebuie să fie la cel mai înalt nivel – machiaj, rochia, coafura. Acest bărbat observă toate detaliile.

CE FEL DE FEMEIE CAUTĂ UN BĂRBAT-TAUR

Din cele spuse mai sus putem face o singură concluzie: acest bărbat are nevoie de o femeie harnică, care va reuși să aibă grijă de ea și în același timp să asigure confortul în casă. Ea trebuie să știe să gătească, să știe să asculte – lucru foarte important pentru el.

De asemenea, femeia ideală trebuie să știe să tacă. Nu întotdeauna, pentru ca să nu se plictisească cu ea, însă cu siguranță nu trebuie să fie o vorbăreață.  Taurilor nu le plac cuvintele în vânt și respectă enorm sfaturile inteligente. Un asemenea bărbat nu are nevoie de o „mămică”, ci de o prietenă curajoasă, o adevărată parteneră care îl va înțelege, îl va susține și îi va arată ce să facă atunci când va fi nevoie. Însă să îl pui la punct sau să îi indici ce să facă – e o greșeală. El nu îți va ierta asta niciodată. 

Când bărbatul-Taur înțelege că alături de el este o femeie în care poate avea încredere și poate fi el însuși – se va îndrăgosti odată și pentru totdeauna!

CUM ÎL FACI PE UN BĂRBAT-TAUR SĂ SE ÎNDRĂGOSTEASCĂ DE TINE

Pentru a-l face pe bărbatul visurilor tale să se îndrăgostească de tine , trebuie să fii o persoană strălucitoare, mai ales strălucitoare la fizic. Chiar dacă femeia aleasă are trei diplome de licență, dacă la întâlnire va veni îmbrăcată într-o pereche de jeans rupți sau va avea manichiura deteriorată, Taurul va fugi de ea, fără să mai ducă la bun sfârșit întâlnirea.

Bărbatul-Taur poate fi cucerit dacă știi să gătești. Îi place să mănânce gustos și întotdeauna va aprecia abilitățile culinare ale iubitei.

De asemenea, aspectul sexual al relației nu ar trebui lăsat fără atenție. În pat, această zodie este asertivă și diversă. Nu trebuie să-l înveți sau să-i dai indicii. Prin asta doar îl vei înfuria. Însă dacă îi vei propune să experimentați, vei auzi doar „da!”.

Fidelitatea este una dintre cele mai importante calități ale acestui bărbat și este imposibil să-l întorci de pe calea cea dreaptă. O femeie iubită ar trebui să-și completeze partenerul și să nu-l trădeze niciodată, pentru că altfel nu va exista iertare.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.