×
Cum îl faci pe un bărbat-Vărsător să se îndrăgostească de tine

Cum îl faci pe un bărbat-Vărsător să se îndrăgostească de tine

CARACTERUL BĂRBATULUI-VĂRSĂTOR

Acesta este un semn al bărbaților energici și creativi, oameni care caută să facă lumea mai bună. Vărsătorul este înconjurat de prieteni, mereu gata să-l sfătuiască sau să-l susțină atunci când este necesar. El nu sunt inactivi, pentru că în mintea lui curioasă izvorăsc idei și caută oportunități de auto-realizare.

Probabil din acest motiv, în tinerețe, Vărsătorul nu este atât de interesat să-și găsească sufletul. Dar fetele sunt atrase de bărbații născuți în această zodie. Sunt captivate de sinceritatea și mintea lui curioasă, de abilitatea de a vorbi frumos și de a avea grijă de femeia care îi place.

Însă reprezentanții acestei zodii nu trebuie idealizați.Vărsătorul are în mod regulat noi idei, dar acestea sunt extrem de rar realizate, deoarece el niciodată nu duce lucrurile până la capăt. Este vorba de caracterul schimbător al personalităților acestei zodii, care își schimbă starea de spirit și dorințele în câteva minute.

Acești oameni nu acceptă critici. Ei merg înainte și se opresc numai atunci când sunt convinși că sunt blocați. Fetele care decid să-și unească viața cu astfel de bărbați ar trebui să ia notă de aceste informații.

CE FEL DE FEMEIE CAUTĂ UN BĂRBAT-VĂRSĂTOR

Bărbatul-Vărsător va fi atras de o femeie care se va distinge printr-o minte ageră. Dacă ea este interesată de hobby-urile iubitului ei, dacă este gata să-i apere interesele în fața altora, atunci aceasta este femeia lui.

A doua jumătate a Vărsătorului va fi femeia care îi va iubi pe prietenii săi ca pe ai ei, va accepta în casa sa companii zgomotoase, păstrând în același timp o curățenie perfectă în casă.

În același timp, ea nu va trebui să demonstreze că este mai inteligentă decât bărbatul ei, nu va trebui să lase comentarii în direcția lui sau să-l trateze cu dispreț. Vărsătorul simte subtil atitudinea femeii iubite față de el și oprește imediat astfel de momente.

O astfel de femeie trebuie să înțeleagă că, după ce va deveni cea aleasă de Vărsător, va trebui să-și sacrifice interesele și planurile.

CUM ÎL FACI PE UN BĂRBAT-VĂRSĂTOR SĂ SE ÎNDRĂGOSTEASCĂ DE TINE

Să realizezi acest lucru nu este ușor, pentru că chiar prin inițierea unei relații, acest bărbat mult timp nu va recunoaște că este cu adevărat îndrăgostit. El trebuie să se supună acestui gând.

Este mai bine să întâlniți un Vărsător într-o companie zgomotoasă, într-o atmosferă distinsă, unde este relaxat și dispus spre o conversație ușoară și comodă.

Pentru a-l face pe Vărsător să se îndrăgostească, trebuie să-i ajuți sincer pe cei din jurul tău, astfel încât el să te venereze. Este necesar să muncești și să te odihnești cu imaginație, să nu te descurajezi în situații dificile și să fii sociabilă. Dacă un bărbat vede aceste calități valoroase în a doua jumătate, va înțelege că nu va găsi o femeie mai bună.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.