×
Cum înșeală femeile în funcție de semnul zodiacal

Cum înșeală femeile în funcție de semnul zodiacal

Un ghid pentru bărbați, și nu numai…

Horoscopul poate spune multe. De exemplu, reprezentanții fiecărui semn înșeală în felul lor. Ceea ce se numește – „punctul culminant”.

Firește, horoscopul nu este un raport al unui detectiv privat, dar există o anumită parte de adevăr în el.

Berbec

Reprezentantele acestui semn sunt foarte organizate și asamblate. Forța majoră – nu este formatul lor. Prin urmare, dacă o femeie întârzie în mod constant și nu îți poate dedica suficient timp, acest lucru este suspect. Cel mai probabil ea își dedică timpul altcuiva.…

Taur
Femeile născute sub acest semn sunt foarte deschise și sociabile. Acestea iubesc să vorbească mult și să povestească partenerului despre tot ce există în lume. De asemenea, acestea își manifestă întotdeauna dragostea: îmbrățișează, spun cuvinte afectuoase, sunt interesate de afacerile iubitului.

Dacă femeile Taur devin închise și reci, atunci este momentul să te alarmezi. Cel mai probabil, au găsit un „interlocutor mai recunoscător” și petrec cu siguranță timpul foarte bine împreună.

Gemeni
Le place să se plimbe. Femeile acestui semn sunt gata să rătăcească pe străzi în fiecare zi, să meargă la cafenele, teatre, filarmonii și multe altele. Cea mai mare pedeapsă pentru acestea este să stea acasă.

Deci, dacă aleasa ta își exprimă brusc dorința de a rămâne acasă atunci când te duci undeva – este mai mult decât suspicios. Nu că ar înșela, dar totuși ceva nu e în regulă.…

Rac 

Femeia din zodia Rac rareori înșeală. Dar, așa cum se spune în popor, rareori, dar sigur. Minunile încă se întâmplă! Primul semn de infidelitate este starea depresivă.

Este foarte dificil pentru reprezentantele acestui semn să mintă (aceasta contrazice naturii lor), deoarece acestea cad imediat în „depresie și tristețe”.

Leu

Reprezentantele acestui semn încep să acorde prea multă atenție aspectului lor. O coafură nouă completată cu manichiură la modă și o rochie uimitoare – poate fi un semn alarmant. Aceasta poate indica faptul că ea are un nou admirator.

În plus, femeia Leu devine prea sociabilă și vorbește fără încetare, ceea ce, de obicei, nu este foarte tipic pentru ea.

Fecioară

Oh, această femeie este prea sensibilă pentru a înșela fără reflexe. Cel mai probabil, Fecioara va înșela foarte atent și va șterge cu atenție urmele, dar oricum se va trăda. Cum? Din cauza nervozității ridicate.

Minciuna pentru ea este nenaturală, așa că se va simți nu la locul potrivit.

Balanța

Cel mai mult reprezentantele acestui semn se tem că înșelăciunea lor va fi dezvăluită. Prin urmare, vor reacționa foarte acut la întrebările cele mai inocente și vor intra în panică de fiecare dată când cred că „toată lumea cunoaște adevărul”.

Scorpion

Pentru a determina o mincinoasă născută sub acest semn, nu este o sarcină ușoară. Cert este că în viață – ele sunt întotdeauna foarte misterioase și ambigue.

Deci, dacă observi că partenera ta a devenit și mai misterioasă, de exemplu, a setat patru parole pe telefon, cu siguranță are un „secret” și mai atractiv decât tine.

Săgetător

Ea știe că este vinovată și este foarte îngrijorată în acest sens. Deși o face într-un mod destul de ciudat: izbucnește și se supără pe partenerul său. De parcă el ar fi fost de vină pentru faptul că ea trebuia să-l înșele.

Capricorn

O astfel de femeie se va simți în mod constant vinovată. Dar cum altfel? La urma urmei, este extrem de serioasă și responsabilă. Pentru a-și „albi” conștiința, va deveni excesiv de blândă și atentă cu partenerul său.

Deci, dacă reprezentanta acestui semn a devenit suspect de „bună” – nu este o coincidență.

Vărsător

Prietenele pentru femeia Vărsător reprezintă totul. Dar despre iubitul său, aceasta desigur că nu le va povesti. Deocamdată. De îndată ce prietenele bănuiesc ceva și întreabă – femeia Vărsător va expune totul dintr-o răsuflare.

Atunci totul va fi dezvăluit, pentru că dacă știu prietenele, atunci toată lumea știe.

Pește

Femeile-Pești nu au fost concepute de univers ca trădătoare și înșelătoare. Dar, din moment ce „așa sa primit” – se predau. Dar, în același timp sunt foarte timide și jenate.

Prin urmare, dacă partenera ta evită să te privească în ochi, este jenată și a devenit și mai sensibilă – asta înseamnă că a găsit pe altcineva.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.