×
Cum își va exprima sentimentele partenerul tău, în funcție de zodie

Cum își va exprima sentimentele partenerul tău, în funcție de zodie

Unii dintre noi suntem impulsivi, alții mai timizi, însă nu toți au aceeași rezervă de răbdare. Fiecare persoană este unică în felul său și își exprima sentimentele în diferite feluri.

În astrologie există 12 zodii, respectiv, 12 moduri diferite de exprimare a sentimentelor. Nu întotdeauna este atât de simplu precum se pare, însă în acest articol vei putea găsi câteva caracteristici aparte ale caracterului partenerului tău.

Berbec

Caracterul partenerului, în special al unui atât de emoțional precum este bărbatul născut în Berbec, este, de cele mai multe ori, o adevărată enigmă pentru cei din jur. Nativii în Berbec își exprima diferit sentimentele. Dacă îi vei jigni verbal, ei îți vor răspunde la fel sau vor tăcea. Instabilitatea lor emoțională îi face să spună impulsiv complimente, însă acest lucru nu îi împiedică să fie sincer și așa cum sunt ei.

Taur

Nativii în Taur pot fi numiți personalități foarte emoționante. Atunci când Taurii suferă de stres sau depresie, atunci orice reacție a lor la lucrurile negative este extrem de aprinsă. Ar fi bine să îi lași în pace atunci când se simt prost. În același timp, nativii în Taur își exprimă sentimentele calm. Să îi scoți din sărite este foarte greu, la fiecare cuvânt negativ ei reacționează liniștit, însă nu fără amenințări.

Gemeni

Să analizezi modul de exprimare a sentimentelor a Gemenilor nu este atât de ușor, pentru că nativilor în această zodie le este caracteristic verbul – a uimi/a șoca. Acești bărbați născuți în Gemeni pot fi ori foarte pasionali, ori foarte impulsivi. Alături de ei este complicat să duci o viață liniștită pentru că niciodată nu știi ce se poate întâmpla la un moment dat și care va fi reacția lor – pot fi ori prea liniștiți, fără să își exprime emoțiile, ori poate transforma un eveniment minor într-unul de rezonanță.

Rac

Racii își exprimă emoțiile infantil. Când scapă de lene,  ei pot să vorbească despre sine, să-și exprime emoțiile, însă în majoritatea cazurilor, pe nativii în Rac poți să îi privești și nu să îi asculți. Sunt trădați de limbajul corpului. Atunci când sunt iritați sau sunt nervoși, ei vorbesc repede. Altfel spus, bărbații născuți în Rac sunt o prezență interesantă. Însă, negativul din ei trezește groază în jur. Racii își exprimă rar fericirea. Pentru ei, aceasta este un subiect tabu. Altfel nu sunt capabili.

Leu

Sănătatea psihologică și sufletească a multora dintre nativii în Leu este sub semnul întrebării, pentru că încă din fragedă copilărie, reprezentanții acestei zodii sunt foarte emoționali. Rare sunt momentele când Leii reacționează calm în momentele negative și își exprimă bucuria în liniște. Poate că Leii sunt lacomi de bani, însă emoțiile și le exprimă deschis. Nu le pasă ce vor crede cei din jur despre ei. Vrei să provoci un Leu? Pregătește să iei un pumn în față. Vrei să iubești un Leu? Și el pe tine, mult mai puternic.

Fecioara

Emoțiile negative și stresul – sunt dușmanii principali ai Fecioarelor. Atunci când nativii în Fecioară au fost provocați, sunt mai distrugători decât războiul nuclear. Asta în timp ce iubirea și-o exprimă echilibrat. Dacă ceva le este pe plac, atunci în orice zi și în orice moment vor fi calzi, blânzi și prietenoși.

Balanță

Balanțele își exprimă sentimentele deschis, dar în același timp sunt liniștite. Bărbații născuți în această zodie întotdeauna își vor exprima emoțiile echilibrat. Îți va spune direct că l-ai rănit sau l-ai inspirat sau l-ai făcut să se emoționeze. În interiorul lor poate să fie un uragan, însă nu vor arăta niciodată acest lucru.

Scorpion

Nativii în Scorpion pot fi afectați de problemele financiare și cele legate de sănătate. În acest caz, ei își exprimă deschis emoțiile. În primul caz, ei sunt nervoși și iritanți, în al doilea caz – sunt afectați de o depresie puternică. Altele lucruri chiar dacă le trezește neliniștește, nu vor reuși să scoată Scorpionul din zona de confort. Pentru fiecare emoție exprimată trebuie să plătești, iar Scorpionii cunosc acest lucru.

Săgetător

Săgetătorii sunt extrem de norocoși. Ei simt atunci când norocul se apropie și sunt capabili să folosească acest lucru în scopurile proprii. Anume din acest motiv, bărbații născuți în Săgetătorii foarte rar își exprimă direct sau brutal emoțiile. Da, ei pot fi provocați, însă Săgetătorii se vor calma rapid. Așa le este natura – fac față negativului cu succes.

Capricorn

Capricornii trebuie să își întărească spațiul personal, pentru că în caz contrar ei pot fi distruși de emoțiile negative. Le este foarte greu să-și stăpânească sentimentul de furie, tristețe, nervozitate, în schimb pot cu ușurință să ascunsă sentimentul de bucurie. Anume acest lucru explică faptul că majoritate cred că bărbații născuți în Capricorn sunt închiși în sine și nu au emoții.

Vărsător

Vărsătorii își exprimă întotdeauna emoțiile, însă sunt gata să răspundă pentru ele. Ei știu cuvintele le pot influența atât karma, cât și acțiunile și gândurile. Sunt oameni sincer, care își pot cere scuze. Însă ei niciodată nu vor accepta eșecul din cauza impulsivității. Bărbații în Vărsător nu vor să aibă conflicte cu cei din jur. Ei își exprimă sentimentele prin acțiuni concrete, fără a apela la cuvinte frumoase sau pumni.

Pești

Bărbaților născuți în zodia Pești li se pare că viața lor e o linie neagră continuă, dacă li se întâmplă ceva rău. Atunci când le este bine, ei se bucură cu tot sufletul și își împart fericirea cu oamenii din jur. Chiar dacă sunt mai timizi, nu întotdeauna sunt capabili să-și țină emoțiile în frâu. Dacă Peștii sunt depresivi, înseamnă că de vină sunt emoțiile negative. Iar cu cât mai puternică este depresia, cu atât mai multe probleme apar în viața lor personală.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.