×
Cum îți distrugi viața personală – în funcție de zodie

Cum îți distrugi viața personală – în funcție de zodie

Uneori devenim cei mai răi dușmani ai noștri …

În relații, suntem uneori cei mai răi dușmani pentru noi înșine. Dar astrologia și semnul nostru zodiacal au făcut lumină în această situație. Deci, cu ajutorul astrologiei puteți afla multe despre trăsăturile de personalitate pozitive și negative.

Cu toții facem uneori greșeli fără să ne dăm seama. Dar cum anume îți distrugi viața personală?

Berbec

Întotdeauna dai libertate deplină minții și ochilor tăi. Dar ar trebui să te concentrezi pe o singură persoană, nu pe trei deodată. Nu poți fi numit un partener bun, deoarece ai întotdeauna o opțiune de rezervă în cazul în care nu sa întâmplat nimic cu partenerul actual. Dar aceasta nu poate fi numită iubire.

Taur

Ești foarte gelos și ai tendința să te închizi în tine, ceea ce face dificilă stabilirea contactelor normale cu alte persoane. Acest comportament se datorează fricii de a fi rănit. Dar nu prevestește nimic bun. Trebuie să te deschizi.

Gemenii

Te plictisești repede. Când găsești în sfârșit un partener, te plictisești și vrei să mergi mai departe. În realitate, aceasta nu este cea mai bună soluție. Înainte de a intra într-o relație cu cineva, mai întâi ar trebui să te cunoști mai bine pe tine. Atunci vei crește probabilitatea ca următoarea ta relație să nu te dezamăgească.

Rac

Ți-ai lăsat sentimentele să crească prea repede și prea mult. Ești prea grijuliu, dar e prea mult. Dacă dorești să-ți menții relația, te sfătuim să încetinești.

Leu

Ești prea fixat pe tine, și oamenilor nu le place acest lucru. Nu te mai gândi la tine tot timpul și începe să fii atent la ceilalți.

Fecioara

Nu mai săpa atât de adânc tot timpul. Uneori nu are rost să încerci să citești ceva între rânduri.  Acest comportament îți ucide încet relația. Îi faci pe oameni să simtă că nu ai încredere în ei.

Balanță

Trebuie să înveți să nu te mai gândești atât de mult la găsirea partenerului potrivit pentru tine. El va intra în viața ta când vei fi pregătit pentru asta. Până să vină acel moment, acceptă singurătatea ta.

Scorpionul

Trebuie să-ți amintești că unii oameni nu sunt romantici ca tine. Nu tuturor le place când sunt înconjurați constant de gesturi romantice. Totul își are timpul și locul său, iar lipsa măsurii doar distorsionează sensul.

Săgetător

Trebuie să încetezi să mai fii atât de pretențios. Intri într-o relație doar pentru a descoperi că nu-ți place ceva despre un nou partener și apoi îți îndrepți atenția către următorul. Nimeni nu este perfect și, dacă te străduiești pentru perfecțiune, riști să nu fii niciodată fericit. Învață să iubești cealaltă persoană cu toate neajunsurile sale.

Capricornul

Nu mai fi atât de negativ. Nimănui nu îi place să se întâlnească cu cineva care te supără constant. Găsește fericirea în tine, și dragostea te va găsi pe tine însuți.

Vărsător

Nu mai fi distras de lucrurile pe care le-ai putea avea și începe să fii recunoscător pentru ceea ce ai. Trebuie să înțelegi că viața nu este întotdeauna distractivă și, uneori, toți ne „plictisim”.

Peşti

Iubirea nu este doar magie și distracție. Sunt momente dificile în dragoste, trebuie să o accepți. Fii mai realist în perspectiva ta asupra vieții și atunci dragostea și alte lucruri îți vor părea mai bune.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.