×
Cum să abordezi o femeie, fără să te transformi într-un mitocan

Cum să abordezi o femeie, fără să te transformi într-un mitocan

1. Nu-i comenta înfățișarea

Femeile sunt oameni, nu obiecte sexuale. Ne place sеxul, însă nu asta este funcția noastră principală.

Când comentezi înfățișarea unei femei, îi transmiți că i-ai apreciat corpul ei și crezi că este potrivit pentru relații intime. După o astfel de frază, femeile încep să se apere. Și nimic, desigur, între voi nu va funcționa.

2. Atenție la limbajul corpului ei

De fapt, acest lucru nu este deloc prea dificil. Dacă o femeie se întoarce și se îndepărtează cu corpul, asta înseamnă sfârșitul. Nu se simte comod. Dispari!

3. Cum rămâne cu un «Salut» direct?

Ar putea părea prea simplu, dar îmi plac răspunsurile simple la întrebările complexe – ele sunt de cele mai multe ori cele mai bune. Trucul ar trebui să fie foarte prietenos. Acest lucru funcționează deoarece este o modalitate firească de a începe o conversație, fără amenințări.

4. Folosește discuția despre «nimic»

Pare atât de plictisitor, însă dacă este o modalitate de a o face să vorbească cu tine, atunci trebuie să faci asta. Expoziția pe care o vizitați, locul în care vă aflați, chiar și vremea poate deveni un început pentru conversație.

5. Să ai emoții este ok, să fii mârlan – nu

E în regulă dacă nu-ți poți ascunde emoțiile când te apropii de o femeie. Poate părea atrăgător, dar nu fi mârlan, ca și cum ai câștigat această femeie.

6. Nu fă din asta scopul tău

Vrei să începi o conversație cu o persoană și să nu câștigi un premiu. Iată ce a spus un utilizator Reddit:

Nu o mai face! Nu sunt un bonus! Sunt o persoană, ca toate fetele cu care comunici în viața ta. Este înfiorător când îți dai seama că ești un obiect de dorință. Dar e mai bine când îți dai seama că ești o persoană cu care poate fi interesant să vorbești.

7. Trateaz-o ca pe o personalitate

Nu utiliza cuvinte pe care nu le-ai folosi când comunicați cu un bărbat. Primul lucru pe care îl spui unei persoane cu care nu ai vorbit niciodată nu este: „Îmi plac ochii. O culoare atât de frumoasă! ”

Vorbești cu o altă persoană. Doar fii normal, crează o conversație politicoasă și fii drăguț.

8. Fii realist

Foarte rar există dragoste la prima vedere pe stradă sau în metrou – se întâlnește mai des în filme. Iar acestea nu sunt viața reală.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.