×
Cum să aplici Legea Atracției pentru a-ți întâlni iubirea

Cum să aplici Legea Atracției pentru a-ți întâlni iubirea

Legea atracției – este o modalitate de a atrage în viața ta ceea ce îți dorești. Se spune că puterea gândului este nelimitată, iar legea atracției dă mai multă viteză acestei puteri pentru a materializa gândurile. De ce să nu încerci?

Atenționare: aceasta funcționează și în cazul gândurilor negative. Dacă ești permanent negativă și te gândești: „Niciodată nu îmi voi întâlni iubire” sau „Mereu dau doar peste ratați”, atunci Universul va avea grijă ca toate aceste gânduri să se materializeze. Ea întotdeauna te ascultă și îți oferă ceea ce îi ceri.

Exact, sună magic. Ai putea să o înțelegi mai bine dacă vei analiza energia Universului, de exemplu gravitația: nu o vezi, însă ea există. Există o teorie științifică care spune că creierul produce vibrații. Acestea sunt unde invizibile – o putere incredibilă, iar undele asemănătoare se atrag. E greu să contești știința.

Lucrurile asemănătoare se atrag – ține minte asta. Probabil deja ai observat că dacă dimineața a început prost, atunci toată ziua este ratată? Asta e Legea Atracției, care răspunde la emoțiile tale negative, aducând și mai multe situații neplăcute.

Dacă scopul tău este să îți găsești iubirea, pentru început trebuie să stabilești ce îți dorești. Vizualizează-ți iubirea. Cum este el? Cum este ea?

Comportă-te ca și cum deja ai întâlnit dragostea. Nu spune „Bărbatul meu va fi așa…”, ci spune „Bărbatul meu este…”. Vorbește despre acea persoană la prezent, ca și cum ar fi deja alături. Și fii recunoscătoare pentru el.

Dacă crezi în puterea gândului și a vizualizării, trebuie să acționezi mai departe: cumpără a doua perie de dinți, fă loc în dulap pentru încă o persoană, începe să dormi pe o singură parte a patului. Pregătește locul în viața ta pentru o nouă persoană.

Sună prostesc și banal, însă nu trebuie să te îndoiești de faptul că totul va reuși, totul se va îndeplini. Trebuie să crezi cu toată puterea că Universul îți va răspunde.

Și trebuie să ai răbdare. Dacă nu există un rezultat imediat, nu trebuie să te îndoiești de Legea Atracției. Așteaptă și ai încrede că îți vei întâlni omul sufletului tău. Nu lăsa gândurile negative să te doboare.

Apropo, mai bine să nu spui nimănui despre asta. Nu lăsa scepticii să-ți împiedice gândurile și acțiunile. 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.