×
Cum să atragi energia dragostei, în funcţie de zodie

Cum să atragi energia dragostei, în funcţie de zodie

Berbec

Energia iubirii va deveni mai puternică numai dacă Berbecul își va lua controlul asupra emoțiilor sale și va începe să acționeze cu bunul simț. Atâta timp cât armonia nu se abate de la realitate, este posibil să construiască relații puternice care se vor dezvolta cu succes.

Taur

Pentru a atrage energia iubirii, trebuie să învățați cum să comunicați cu un partener. Pentru a construi relații decente, este suficient să stabiliți contacte cu cei care vă interesează. Pentru a depăși obstacolele, trebuie să fiți în mod constant pe aceeași lungime de undă cu partenerul dvs. În caz contrar, nu are rost să creați un dialog.

Gemeni

Doar iubirea inspirațională, în care vor fi implicate pasiunea, energia și entuziasmul, va schimba viața și va inspira zodia Gemeni. Pentru o pace totală, căutați un partener care vă poate prezice dorințele și vă poate motiva să faceți lucruri decente. Este foarte important ca el să vadă în personalitatea ta virtuțile și să-ți satisfacă visele.

Rac

Incertitudinea și îndoilelile Racului devin adesea cauza unei rupturi în relații. Siguranța în dragoste este tot ceea ce este necesar pentru fericirea completă, pentru a fi sigur de partenerul tău. Energia iubirii vă va ajuta să eliminați anxietatea inutilă și să aduceți pacea în sufletul vostru.

Leu

Doar dragostea intuitivă va salva Leul de la dezamăgire. Și nu trebuie să aștepte mult, ea va găsi cu siguranță calea spre tine. Dar ea va rămâne, dacă în dragoste veți oferi mai mult decât să primiți. Pentru a nu stinge focul iubirii într-o relație, ridicați-l periodic cu entuziasm și cu emoționalitatea.

Fecioară

Nu este nevoie să vă restrângeți emoțiile și să vă împotriviți relațiilor. Fecioara are nevoie de iubirea spontană. Energia ei este capabilă să stabilească priorități în viața ta, să te salveze de dorința de a ține totul sub control și de a nu împiedica evenimentele să meargă pe propriile lor căi. Ca rezultat, reprezentantul primește o mare plăcere din întregul proces de a crea relații.

Balanța

Pentru armonie spirituală completă, semnul are nevoie doar de energia iubirii deschise și oneste. Ei nu sunt de acord, pe de altă parte, deoarece vor proteja reprezentanții de neliniște și confuzie inutile. Dacă relația nu vă satisface, nu trebuie să vă fie frică să găsiți o soluție pentru a face unele schimbări în fundamentul sentimentelor.

Scorpion

Ce îi lipsește în viață este iubirea calmă și echilibrată. Emoțiile îi copleșesc mereu, așa că în relații există atât de des instabilitate. Pentru armonie ei au nevoie de o persoană cu o psihică calmă care să-și stabilească temperamentul exuberant. Totul ar trebui să fie în aceleași porțiuni – încredere, armonie și pace. În aceste condiții, relația promite să fie pe termen lung.

Săgetător

Pentru a obține energia completă a iubirii, trebuie să fiți hotărâți. Într-un cuvânt, să aveți inițiativă și să nu așteptați schimbarea evenimentelor. Relația proaspătă ar trebui să fie îmbunătățită sau să scapi de ea, astfel încât să nu ruineze viața Săgetătorului. Și dacă ceva deranjează, nu vă fie frică să discutați cu partenerul dvs. despre asta. Cu un acord general se poate ajunge la o decizie importantă.

Capricorn

Emoționalitatea exterioară nu va interfera cu reprezentanții în relații. Prin urmarea tuturor regulilor simple pentru construirea sentimentelor, puteți obține ceea ce ați visat mereu. Principalul lucru este să învățați să ascultați și să vă înțelegeți partenerul, să nu faceți concluzii rapide și să nu întăriți situația cu suspiciunile voastre  neîntemeiate. Energia iubirii va curge spre voi într-un torrent.

Vărsător

Stabilitatea în dragoste nu va interfera niciodată cu Vărsătorul. Este foarte important să se stabilească un echilibru între relații și viața de zi cu zi. Și apoi căldura pasiunii nu poate fi evitată. Dar detașarea naturală a semnului poate fi un obstacol în planurile viitoare. Nu uitați să ascultați partenerul și să aveți încredere în el, altfel nu veți vedea armonie.

Pești

Sinceritatea dragostei va inspira și va trezi Peștii. Doar nu uitați de sinceritate și onestitate. Și pentru ca relațiile să meargă la nivelul dorit, mai puțin trebuie să fie în lumea lor iluzorie. Ceea ce are nevoie un reprezentant este să-și înlăture barierele interne pentru a elimina neînțelegerile minore și dezacordurile cu partenerul.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.