×
Cum să atragi un bărbat fără jocuri copilărești

Cum să atragi un bărbat fără jocuri copilărești

Nu e vorba doar de o rochie frumoasă și un ruj provocator. Este și despre comunicare. Cheia succesului –  să fii reală. Bărbații într-adevăr înțeleg foarte bine atunci când o femeie nu spune ce simte și dacă se întâmplă la prima întâlnire, este foarte respingător. Nimeni nu vrea să fie cu cineva care se preface. Poate că faci acest lucru neintenționat, însă iată trei sfaturi care îți vor îmbunătăți comunicarea cu sexul opus:

1. Acordă-i mai multă atenție

Ce înseamnă? Uneori înseamnă să asculți mai mult decât să vorbești. Uneori mai puțin este mai bine. Dacă există o tăcere în conversație, nu este necesar să o completați cu un monolog. Uită-te în ochii lui și crează un contact. Adresează-i întrebarea și ascultă-l cu urechile și ochii.

2. Comportă-te ca o doamnă, nu ca un bărbat

Modul în care stai în timpul unei conversații vorbește despre valorile și personalitatea ta. Nu sta ca un bărbat, altfel rochia și tocurile nu te vor salva. Bărbații, în special bărbații alfa, preferă să ocupe mult spațiu. Chiar vrei să concurezi cu el în asta? Nu uita de limbajul corpului tău. Fii feminină.

3. Fii directă când răspunzi la întrebări

Dacă îți pune o întrebare, răspunde sincer și fără prea multe detalii inutile. Bărbatul nu vrea să citească între rânduri pentru a înțelege ceea ce ai vrut să spui cu adevărat. Aceasta este o miniatură a modului în care comunicarea voastră va arăta în viitor. Arată-i perspectiva.

Și ține minte că comunicarea nu înseamnă doar cuvinte.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.