×
Cum să comunici cu un bărbat. 12 fraze care îl vor cuceri

Cum să comunici cu un bărbat. 12 fraze care îl vor cuceri

Arta de a comunica cu bărbații nu se învață la școală, totul trebuie să faci din experiență. Câți potențiali parteneri pierd cu femeie doar pentru că nu sunt în stare să își exprime sentimentele. Crede-mă, bărbaților, asemeni femeilor, le este la fel de frică să se deschidă.

Fiindu-le frică să pari slabi, vulnerabili sau, chiar mai rău, ignorați, persoanele îndrăgostite ignoră regulile simple de comunicare. Dacă între doi parteneri nu are loc un dialog, cum să devină apropiați?

Pentru a atrage un bărbat și pentru a-l face interesat de tine, iată câteva fraze pe care le-ai putea utiliza în discuția voastră:

Ești un adevărat gentleman. Nu este nimic mai plăcut pentru un bărbat, decât o laudă. Spune această frază când el încearcă să se comporte frumos pentru a te impresiona.

Întotdeauna aflu ceva nou când comunicăm. Folosește această frază pentru a arăta că îți este plăcut să comunici cu el. Lasă-l să știe că îi apreciezi capacitățile intelectuale.

Știi cum să îmi faci ziua mai frumoasă. Lasă-l să știe că aduce lumină în viața ta. Această frază îl va face să se simtă important, iar prin urmare, se va strădui să te facă și mai fericită.

Foarte rar poți să întâlnești un bărbat atât de ambițios și hotărât cum ești tu. Chiar și la o primă etapă într-o relație, această frază îi dă bărbatului de înțeles că ai încredere în deciziile lui. O asemenea frază îi va da și mai multă garanție că nu ești împotrivă să îți construiești un viitor alături de el.

Abia aștept următoarea noastră întâlnire. Aceste cuvinte vor trezi în bărbat nerăbdarea de a vă vedea cât mai curând. Arată-i recunoștință pentru comunicarea plăcută. Arată-i că îți place să îți petreci timpul alături de el și întotdeauna aștepți cu nerăbdare să vă vedeți.

Următoarele fraze sunt recomandate pentru o relație mai avansată:

Îmi doresc enorm să fii aici și acum lângă mine. Este o dorință absolut normală să îți dorești să ai pe cineva mereu alături. Bărbaților le place să simtă că ei sunt doriți și importanți pentru femeile lor. Fă-l să înțeleagă că te simți bine când îl ai alături.

Doar alături de tine am înțeles ce înseamnă iubirea. Oricât de siropos ar suna, lasă-l pe bărbatul tău să știe că înainte de a-l întâlni pe el nu ai simțit asemenea iubire. Asta îl va face să se simtă unic și important.

Când sunt lângă tine nu îmi este frică de nimic. Bărbaților le place să se simtă puternici, capabili să asigure protecție femeilor lor. Arată-i că alături de el te simți în siguranță.

Reușești întotdeauna să mă faci să râd. După mulți ani petrecuți împreună, el încă reușește să îți facă ziua mai frumoasă. Și trebuie să știe că încă este capabil să te facă să râzi chiar și atunci când ești tristă.

Nu pot să exprim în cuvinte cât de mult te iubesc. Fraza poate părea o banală declarație de iubire din partea ta. Însă bărbatul tău o va prețui, dacă o vei rosti cu toată sinceritatea ta.

Îmi doresc să îți văd ochii următorii 50 de ani din viața mea. Spune-i că viitorul tău – este el și că nu îți dorești nimic altceva. Spune-i că și peste 50 de ani îți dorești să îl ții de mână și să-l privești în ochi. Spune-i că el este acel bărbat alături de care vrei să îți petreci toată viața.

Înainte de a spune aceste cuvinte bărbatului tău, studiază-i caracterul. Ține minte că comunicarea dintr-o femeie și un bărbat, care are la bază falsitate, cuvinte siropoase, nu va duce la nimic bun. Oferind speranțe false, poți să distrugi viața cuiva.

Însă dacă simți că ai întâlnit sufletul pereche, nu trebuie să îți fie frică să ascunzi asta. Suntem educați să credem că deschiderea într-o relație înseamnă slăbiciune.

Fă în așa fel încât relația ta să fie o oază de plăcere în această lume plină de minciună, fățărnicie, egoism și violență.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.