×
Cum să faci complimente unui bărbat astfel încât acesta să se topească

Cum să faci complimente unui bărbat astfel încât acesta să se topească

1. Spune-i asta în față.

Dacă bărbatul tău este simplu și îți spune direct complimente, atunci sigur se așteaptă la fel de la tine. Privește în ochii lui ca să înțeleagă că ești sinceră.

2. Vorbește altora despre cât de superb este, astfel încât să poată auzi asta.

Uneori este important pentru o persoană nu atât că i se oferă complimente, ci și alții să se gândească bine despre el. Așadar, când te vei lăuda cu asta către alții, el va fi în al 7-lea cer.

3. Lasă-i un bilețel.

Uneori funcționează chiar mai bine decât să-i spui personal. De exemplu, lasă-i un bilețel în bucătărie sau în  baie că noaptea el a fost nemaipomenit. Cel mai bun lucru despre asta este că el poate păstra aceste cuvinte și, uneori, se poate uita la ele din nou.

4. Scrie-i un compliment în mesaj.

Uneori, cele mai bune complimente sunt cele neașteptate. Dacă te gândești la el în timpul zilei, scrie-i despre asta. Este garantat să zâmbească când primește mesajul tău și, în general, acesta îi poate face toată ziua minunată.

5. Fii realistă.

Asta înseamnă să fii sinceră, spune doar ceea ce crezi cu adevărat. Pentru că el va înțelege dacă complimentul nu este din tot sufletul.

6. Fii specificată.

Dacă crezi că e sexy, e mai bine să clarifici ce ți se pare cel mai sexy la el. Dacă-ți place musculatura lui, spune-i despre asta. Nu vorbi despre întregul său corp în ansamblu, specifică.

7. Oferă complimente care îți arată respectul față de el.

Pentru bărbați, respectul este totul. Deci, spune ceva care va arăta admirația ta pentru el ca lider, protector, profesionist.

8. „Mulțumesc” este, de asemenea, un compliment.

Aceasta înseamnă „ești mișto, chiar apreciez ceea ce faci pentru mine”.

9. Spune-i că îl susții.

Spune-i că ești cu el, indiferent de ce se va întâmpla, că îl vei sprijini mereu, vei fi de partea lui. Nu asta își dorește fiecare persoană?

10. Arată-i cât de fericită te face.

Fii fericită, spune-i că este datorită lui. Și el va fi, de asemenea, fericit!

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.