×
Cum să fii o femeie care să-i placă oricărui bărbat

Cum să fii o femeie care să-i placă oricărui bărbat

Fiecare bărbat are propriile preferințe față de femei, dar există anumite caracteristici care le plac tuturor. Există acele femei de care mulți se îndrăgostesc, chiar dacă acesta nu este tipul lui.

Iată cum trebuie să fii:

Flirtează. Bărbații preferă atunci când o femeie nu este timidă să flirteze sau chiar dacă este timidă, dar totuși flirtează. Învață să zâmbești cu ochii. Fii jucăușă, dar nu vulgară.

Fii sexy. Bărbații iubesc când o femeie este sexy și când aceasta este conștientă despre sexualitatea ei. Simte-te sexy și apoi o va simți și el.

Fii Feminină. Un bărbat nu vrea să fie cu un bărbat, iar cei care vor, știi tu. Un bărbat vrea să fie cu o femeie, așa că fii feminină. Fii întotdeauna plăcut mirositoare, gătești ceva pentru el uneori, ai grijă de el.

Împacă-te cu prietenii lui, dar rămâi și pentru ei o femeie. Dacă toți prietenii lui vor fi încântați de tine ca o fată de companie, dar, de asemenea, ca o femeie care stă bine pe picioare, îl vei atrage și mai mult.

Fii sigură. Bărbaților le plac femeile care sunt încrezătoare – le face de neatins și, în același timp, foarte de dorit.

Să fii capabilă să se adapteze la situație. Un bărbat vrea să te încadrezi în orice companie și activitate a lui, fie că este vorba de un proiect de lucru, fie de întâlniri cu prietenii, vizionând un meci de fotbal. Și vrea s-o faci ușor și fără să te plângi.

Citește: De ce cele mai puternice femei sunt distruse în interior

Fii femeia cu care el crede în el însuși și se simte necesar. Bărbaților le plac femeile care au un efect pozitiv asupra stimei de sine, cu care se simt super-eroi.  Dacă un bărbat nu înțelege de ce ai nevoie de el, nu te va iubi.

Fii o femeie cu viața ta strălucită. Nu-ți fie frică de petrecerile lui de burlaci, pentru că ai cu ce să te ocupi. Bărbaților le plac femeile care știu să-și diversifice viața, care nu stau doar acasă și își așteaptă bărbatul, ci care pot aranja totul pentru ele însuși.

Fii deșteaptă, dar nu atotștiutoare. Bărbaților le plac femeile care au o opinie și nu se tem să o exprime. Dar nu le plac atotștiutoarele.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.