×
Cum să înțelegi o femeie. Câțiva termeni, explicați pe înțelesul bărbaților

Cum să înțelegi o femeie. Câțiva termeni, explicați pe înțelesul bărbaților

Deseori „nu” spus de o femeie înseamnă „da” și invers, îți pui întrebarea cum să înțelegi o femeie. Femeile tind să spună ceva și în același timp susțin că bărbații sunt obligați să își dea seama ce a vrut ele să spună de fapt și ce aștepta. Pentru a evita scandalurile, bărbați trebuie să memoreze câteva cuvinte, semnificația cărora diferă de la caz la caz.

Iubita ta este indispusă? Ai greșit cu ceva, însă nu știi cu ce? Evident că ea nu îți va spune direct ce s-a întâmplat și ce o neliniștește. Un „nu” spus scurt poate duce la isterie orice bărbat. În această situație trebuie să rămâi calm și să îți arăți adevăratul interes că îți dorești să afli ce s-a întâmplat și că ești gata să o asculți și să o ajuți.

Același lucru se poate spune și despre fraza „Nu am nevoie de ajutorul tău”, „Mă descurc și singură”. Dacă vei lăsa lucrurile baltă, te vei întoarce și vei pleca, atunci ea se va descurca singură, însă pregătește-te să auzi reproșuri mult timp înainte. Cel mai bine este să îi oferi ajutorul și să iei inițiativa în propriile mâini.

De asemenea, reprezentantele sexului frumos nu întotdeauna sunt de acord cu părerea partenerului lor. Faptul că el vrea să facă altfel decât ea își dorește, nu o satisface. Într-un final izbucnește un adevărat scandal, iar fata spune: „Hai, fă cum vrei tu”. Evident că asta înseamnă că poți face ceea ce vrei, însă în realitate te va costa prea scump. În schimb, ai putea să găsești un compromis și să faci în așa fel încât toți să fie mulțumiți.

Totodată, trebuie să dai atenție la intonația pe care o are iubita ta atunci când rostește o frază. De exemplu, din cauza schimbărilor bruște de dispoziție, ea poate spune un sincer „mulțumesc” pentru ceea ce deja tu ai uitat, însă uneori acest cuvânt poate fi însoțit de foarte mult sarcasm. „Chiar mulțumesc” – înseamnă că mai bine n-ai fi făcut ceea ce ai făcut.

Va trebui să te obișnuiești și cu fraza bine cunoscută „Încă 5 minute așteaptă-mă”. Dacă ai auzit această frază, ai toată libertatea să tragi un pi de somn sau să-ți rezolvi anumite sarcini – nu are rost să pierzi timpul așteptând. Fă ceva cu folos și totul va trece fără scandal.

Și acum orice ar spune iubita ta. Dacă fraza rostită este urmată de o respirație adâncă și demonstrativă înseamnă că ceva unde ai făcut total greșit!

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.