×
Cum să restabilești energia feminină

Cum să restabilești energia feminină

Echilibrul celor două energii principale, a bărbaților și femeilor, înseamnă o armonie pentru lumea noastră. Între cele două energii există o distincție clară. Masculinul este duritatea, controlul și consistența, iar femininul este flexibilitate, raționalitate și sensibilitate. Cele două energii diferite și echilibrul lor global creează o adevărată armonie.

Lumea modernă abia de poate fi numită armonioasă. Acesta conține combinarea părților agresive de sex masculin, ceea ce are un efect negativ asupra vieții feminine. Femeile din această lume trebuie să se confrunte cu puterea masculină și să supraviețuiască sub atacul acesteia, astfel încât o parte din energia feminină este repede consumată. Și toți acești factori afectează calitatea vieții și percepția ei deplină.

Primele semne ale unui dezechilibru de energie feminină.

Simptomele unui dezechilibru al femeilor sunt foarte identice și au aceleași semne

1. Oboseală cronică, stare proastă, scăderi de presiune, tulburări nervoase. O femeie obosită este o navă spartă din care curge combustibilul.

2. Probleme în viața familială și personală. O femeie cu energie slabă nu este capabilă să construiască o relație puternică cu un bărbat. Desființarea unei căsătorii este cauzată de o cantitate insuficientă de energie feminină, care este o bază solidă în construirea unei familii puternice.

3. Probleme cu aspectul fizic, manifestări ale diferitelor probleme hormonale. Femeile care au o energie predominant masculină nu își pierd doar o parte din aspectul lor atrăgător, dar pot, de asemenea, încep să-și piardă rapid părul.

Există, de asemenea, o listă lungă de consumatori ai energiei, care lipsesc femeile de o viață fericită. Acestea includ: boală bruscă, schimbări hormonale, situații stresante, experiențe și îngrijorări. Acest element poate fi inclus și responsabilitatea și problemele nerezolvate.

Cum să restabilești energia feminină cu ajutorul ritualurilor?

Cele mai eficiente și mai eficiente sunt ritualurile în timpul lunii pline. Energia feminină implică protecția lunii întregului ciclu atribuit.

1. Pentru a se hrăni cu energia lunii, o noapte trebuie să stai în fața Lunii și să privești direct, timp de 10 minute. Este posibil să îi ceri corpului ceresc dorințele tale, să ceri sfaturi sau să îi trimiți gândurile tale. După fiecare cerere, trebuie să-i mulțumești Lunii pentru asistență.

2. Lunii poți să-o ceri să scapi de boală, să îndepărtezi toate dezastrele din viața ta sau necazurile. Lunii în creștere, trebuie să-i ceri ajutor în afacerile tale, pentru a scăpa de temeri și depresie, pentru o nouă muncă, pentru bunăstarea familiei.

3. Este recomandabil să îți lași produsele cosmetice sub razele lunii și să le încarci cu energie pozitivă.

În plus față de toate acțiunile enumerate, nu trebuie să uităm de îngrijirea obligatorie a aspectului fizic și al părului. O vizită la sauna sau la SPA este un ritual eficient pentru curățarea și recuperarea completă. Toate aceste metode funcționează pentru ca femeia să se simtă în deplină în armonie cu corpul ei și să-și simtă natura ei.

Și nu uita de apă. Baia aromatică îți va oferi o adevărată relaxare, iar piscina și diferitele rezervoare vor deveni surse pentru a face activități fizice.

Regimul de consum al apei este principala legătură pentru o viață sănătoasă. Nu este nevoie să verși lacrimi în pernă. Pune-ți toate durerile și secretele tale în apă și vei simți că va deveni imediat mai ușoară, iar problemele nu vor fi atât de globale.

Un stil de viață liniștit este componenta principală pentru restaurarea energiei feminine. Ia-ți timp, scapă de agitație, trăiești o viață măsurată. Dacă faci totul calm, atunci puterea feminină nu va fi irosită, ceea ce înseamnă că energia nu va fugi de tine.

Și fii creativă! O mare încărcătură de energie va aduce opera în care îți vei pune întregul suflet în ea. Și vei observa rezultatul imediat, de îndată ce oamenii dragi vor aprecia capodoperele tale.

Și nu uita de discuții feminine de suflet. Întâlnirile femeilor ar trebui să aibă o atitudine pozitivă, fără bârfe sau discuții despre viața personală a cuiva. Cu un metabolism energetic pozitiv, are loc echilibrarea vieții, la care toate femeile tind.31

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.