×
Cum să te împaci cu un bărbat conform semnului zodiacal

Cum să te împaci cu un bărbat conform semnului zodiacal

Bărbat – Berbec
Pentru a te împăca mai repede cu un partener-Berbec, este mai bine să treci de la cuvinte la fapte și să repari greșelile. Observând acțiunile tale, el însuși va merge la reconciliere, deoarece Berbecul impulsiv nu numai că se ofensează rapid, ci se îndepărtează cu ușurință de emoțiile negative, de la care izbucnește în zadar.

Bărbat – Taur
Împăcarea cu Taurul este, de asemenea, cea mai ușoară fără cuvinte inutile. Poți face o sarcină, pe care ai promis să o îndeplinești, dar încă nu ai găsit timpul potrivit. Sau să vă implicați într-o oarecare activitate împreună. Chiar dacă la început el mormăie și se supără, nu va rezista o lungă perioadă de timp, va începe o conversație cu tine și putem presupune că primul pas spre pace a fost făcut.

Bărbat – Gemeni
Cel mai bine este să te împaci cu un astfel de bărbat printr-o surpriză neașteptată. Poți să-l inviți dintr-o dată la o întâlnire, să-l surprinzi cu un cadou, să spui o știre pe care nu se aștepta să o audă. Chiar și o farsă ar fi potrivită, cu excepția cazului în care este supărat și te lovește în punctele de durere. Apropo, simțul umorului de asemenea o poate ajuta pe partenera Gemenilor într-o situație delicată dacă vina îi revine ei.

Bărbat – Rac
Pentru a dezgheța un astfel de soț sau partener, trebuie să încerci o conversație serioasă. Doar că nu trebuie să-l anunți, începând cu cuvinte de genul: „Dragule, trebuie să vorbim serios”. Doar începe pe scurt conversația, spune unde vezi motivul pentru ceartă, oferă soluția la probleme. Cu siguranță bărbatul – Rac va face compromisuri sau dialog, și acolo conflictul se va stinge.

Bărbat – Leu
Astrologii îi avertizează în mod regulat pe lei că sunt susceptibili la lingușire și, desigur, leii nu își amintesc întotdeauna avertismentele altora. Prin urmare, bărbatul Leu poate fi măgulitor, lăudându-l, admirându-l și nici măcar nu va suspecta că ceva nu este în regulă aici. Dar, în realitate, desigur, nu ar trebui să fii zeloasă, mai ales dacă vina este asupra lui. Dar dacă e vina ta, începe conversația cu un compliment pentru el. Cel mai probabil, această abordare va ajuta mai degrabă să vă împăcați.

Bărbat-Fecioară
Să te împaci cu Fecioara este mai bine printr-o acțiune simplă și pe înțeles. Chiar dacă vă certați — apucă-l de mână pe stradă, îmbrățișează-l înainte de culcare. Un contact tactil clar va spune totul mai bine decât cuvintele, Fecioara va înțelege probabil cursul general al gândurilor tale și îți va citi intenția de a merge spre împăcare. Iar celelalte dezacorduri va vindeca timpul.

Bărbat- Balanță
De asemenea, trebuie să vorbești cu Balanță, dezvăluind toate cărțile și atuurile din fața lui. Lasă-l pe partenerul tău Balanță să nu se îndoiască de onestitatea ta și să fie conștient de punctul tău de vedere. Disponibilitatea pentru un dialog deschis îi captivează pe reprezentanții acestui semn al zodiacului și sunt primii care decid să renunțe la război și să meargă la o întâlnire cu partenera.

Bărbat – Scorpion
A face pace cu un Scorpion este mult mai ușor dacă ești o doamnă puternică și independentă. Femeile se împacă adesea cu partenerul acestui semn zodiacal, după ce au clarificat anterior relația. O împăcare pasională după o ceartă violentă este o imagine clasică. Cu toate acestea, este important să înțelegem că nu ar trebui să se ajungă la abuz, altfel nu avem o reconciliere a doi îndrăgostiți, ci o dependență tipică care nu va duce la bine.

Bărbat – Săgetător
Cel mai simplu mod de a face pace cu un bărbat Săgetător este să-ți corectezi propriile greșeli. Dacă ai dat-o în bară, e mai bine să aștepți: Săgetătorii nu sunt răzbunători, bărbații din acest semn își recunosc calm greșeala și își cer scuze față de partenera lor, fără să se teamă că acest act le va răni ego-ul masculin.

Bărbat – Capricorn
Este mai bine să folosești o abordare practică față de acești oameni. Cuvintele rostite în căldura momentului – ia-le înapoi, greșeli reale și greșeli de calcul – încearcă să le remediezi, iar dacă spui prea multe – cere-ți scuze și dă-i timp partenerului tău. Capricornul nu ascunde resentimente, el însăși v-a intra în contact, dar va trebui să fii de acord cu termenii lui.

Bărbat – Vărsător
Un bărbat născut sub această constelație este cel mai ușor de captivat printr-o conversație. Poți vorbi despre un subiect abstract, el se va implica, se va topi, va începe să răspundă, iar cearta va fi eliminată din memoria lui ca și cum ar fi de la sine. Dar Vărsătorului nu-i plac conversațiile lungi cu analiza conflictului: devine fizic înfundat și nu se simte bine, iar acest lucru nu contribuie la reconcilierea iminentă.

Bărbat – Pești
Este mai bine să spui totul sincer și în detaliu cu Peștii, astfel încât să nu existe nici o ceartă și neînțelegere. În acest caz, este posibil ca acțiunile reale sau conversațiile despre lucruri înalte să nu funcționeze: Peștii vor decide pur și simplu că încerci să-l „cumperi” sau să schimbi subiectul. Experții recomandă să nu regreți cuvintele, deoarece cuvintele nu numai că pot provoca răni mintale, ci și să le vindece.

 

Sursa

 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.