×
Cum să treci peste o relație eșuată? Sfaturi pentru a cunoaște oameni noi

Cum să treci peste o relație eșuată? Sfaturi pentru a cunoaște oameni noi

După o relație eșuată nu este deloc ușor să mergi la întâlniri și să faci cunoștință cu alți bărbați. Să faci acest lucru însă te vor ajuta următoarele sfaturi simple:

  •       Utilizează noile tehnologii. Lumea cunoștințelor se schimbă în mod constant, ceea ce se explică prin apariția unor noi oportunități. Acestea sunt diferite rețele sociale, site-uri și aplicații pentru întâlniri.
  •       Roagă-ți prietenii să-ți facă cunoștință cu cineva. Prietenii te cunosc bine, de aceea știu ce fel de persoană ești și vor avea grijă să găsească pe cineva pe potrivă.
  •       Mergi în parc, în cafenele în alte locuri unde se află mulți oameni. Acolo atmosfera este pentru cunoștințe noi. Probabil acolo se va apropia un bărbat să facă cunoștință cu tine.
  •      Nu te închide în tine, încearcă să comunici mai mult, să mergi la diferite evenimente. De exemplu, ai putea să mergi cu prietenii într-o plimbare cu bicicletele. Cu cât mai mulți oameni vei întâlni, cu atât mai mare este posibilitatea că îți vei găsi jumătatea.
  •     Mergi la speed dating. Este o metodă interesantă de a vorbi cu oameni necunoscuți, fără să fii obligată să continui discuția.
  •      Mergi la o întâlnire dublă. Probabil, un cuplu de prieteni are alți prieteni singuri și ați putea merge împreună la film sau să mâncați sushi.
  •      Privește un film cu final fericit. Poate fi o comedie romantică care te va motiva să-ți dorești o schimbare.
  •     Găsește-ți un hobby nou. Încearcă să-ți distragi atenția de la gândurile neplăcute și să faci ceva nou și interesant. Mai mult decât atât, este o modalitate bună de a găsi prieteni noi.
  •    Răspunde gesturilor de atenție. Jumătatea ta poate ți-a zâmbit în magazin sau încearcă să discute cu tine în timpul joggingului de dimineață. Nu pierde posibilitatea de a cunoaște oameni noi.

Întoarcerea în lumea întâlnirilor poate fi dificilă. Aici te așteaptă incertitudinea și muncă emoțională. Cu toate acestea, aici poți găsi diferite oportunități de a te întâlni cu sufletul pereche sau cu oameni interesați. În orice caz, te așteaptă impresii noi și emoții pozitive.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.