×
Cum să vindeci o inimă distrusă

Cum să vindeci o inimă distrusă

„Sunt o femeie de vârstă mijlocie. Relația mea a durat 17 ani. Am trăit împreună tot timpul, cu excepția momentelor când au venit fiicele lui să-l viziteze. Apoi a trebuit să mă mut, pentru că nu voiau să mă vadă. Amândouă aveau 20 de ani. M-a mințit. Și-a mințit familia despre mine. M-a înșelat. Uneori m-a insultat și chiar a ridicat mâna.

Răspunsul este evident: o inimă zdrobită poate fi vindecată, dar într-o oarecare măsură.

Durerea pe care o simte o persoană cu inima distrusă este fără sfârșit. Este imposibil de măsurat. Fiecare decide pentru sine ce îi poate rupe inima. Situațiile și oamenii sunt diferite. Aceste cuvinte sau acțiuni care vă fac rău nu provoacă neapărat aceeași reacție la o altă persoană. Despre asta vorbesc.

Toată lumea știe expresia: „Timpul vindecă”. Cred că ceva lipsește aici. Aș risca chiar să spun că această vorbă nu reflectă starea reală a lucrurilor.

Timpul nu vindecă deloc. Mărește durerea. Cineva are nevoie de medicament pentru asta, dar unii nu.

După ce au trecut printr-o separare dureroasă, mulți oameni au devenit mai buni decât înainte. Totul depinde de persoană, dar indiferent de ceea ce se întâmplă în viață, trebuie să fim conștienți de faptul că orice fel de separare îl face pe om mai înțelept. Chiar dacă voi ați distrus inima cuiva sau sunteți vinovați de faptul că ați fost voi răniți, despărțirea oricum vă va face mai buni.

17 ani este o perioadă foarte lungă de timp pentru o relație. O astfel de relație a necesitat un efort considerabil. Persoanele care au o relație atât de lungă au multe în comun. Au experimentat și au trăit multe împreună.

Supraviețuirea despărțirii după aproape 20 de ani de căsătorie este foarte, foarte dificilă. Va deveni mai ușor dacă îți dai seama că așa ar trebui să fie. Trebuie să fie dificil. Corect. Asta ar fi trebuit să se întâmple. Oamenii suferă. Ei au fost trădați și insultați. Trebuia să se pună punct.

Știi asta? Te confrunți cu o despărțire după mulți ani de căsătorie? Te confrunți cu o separare dureroasă de prietenul tău? Trebuie să știi asta …

Timpul este pentru auto-îmbunătățire.

Dacă vrei să scrii, începe să scrii. Începe să citești mai mult.În prezent, foarte multe lucruri îți vor aminti de trecut. În plus față de amintirile proaste, amintirile bune vor aluneca din când în când prin cap. Acest lucru este normal.

Nu îți ieși din minți, încercând să ștergi din memorie tot ce are legătură cu această persoană. Aceasta este o modalitate proastă de a continua viața.

Pentru a vindeca complet o inimă zdrobită, trebuie să uiți tot ce te-a legat de această persoană. Dar este imposibil. De aceea este posibil să te vindeci într-un fel. Îți poți alina inima și ai grijă de sentimentele tale.

Secretul este anume să nu încerci să uiți trecutul. Merită să încerci să faci un efort pentru a te face prezent cât de bine poți. Numai în felul acesta viața ta viitoare va umbri viața trecută.

E ca un joc Tetris. Să presupunem că ai răsturnat incorect primele rânduri. Cu toate acestea, vei continua jocul. Încercă cât mai bine să pliezi rândurile ulterioare. Tu o să reușești. La un moment dat, nici nu îți va mai păsa că primele rânduri sunt pliate incorect.

A vindeca o inimă zdrobită înseamnă să îți permiți să te dezvolți și să te descoperi. Nu trebuie să ignori durerea pe care o simți. Trebuie să o folosești ca armă principală. Lasă această armă să-și facă treaba. Utilizeaz-o pentru a te schimba spre bine.

Oricare ar fi metoda de vindecare a unei inimi zdrobite pe care o alegi, această metodă ar trebui să funcționeze 100% în cazul tău. Aceasta este ceea ce îți va permite să re-experimentezi fericirea.

Pentru că meriți asta.

Sursa

 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.