×
Cunoaște diferența: un tip bun nu este întotdeauna un bărbat bun

Cunoaște diferența: un tip bun nu este întotdeauna un bărbat bun

Da, poți începe să-ți mângâi barba și să te întrebi care e rostul întrebării.  Și dacă te gândești la asta, atunci acest articol te va interesa. Destul de ciudat, totuși există diferențe între un tip bun și un bărbat bun.

„Doar pentru că ești un tip bun nu înseamnă că ești un bărbat bun”,  Zania Torres.

Și care dintre aceștia ești tu: un tip bun sau un bărbat bun?

Diferența nr. 1

Un tip bun va face lucruri frumoase și se așteaptă la același lucru în schimb. El va fi alături de fată doar pentru că el va dori un răspuns echivalent la o excursie costisitoare la restaurant.  Un alt scenariu nu este în interesul său.

Într-un bărbat bun, această bunătate vine din interior. E bun din fire. Nu se așteaptă ca oamenii să se comporte la fel ca el. Dacă cineva este capabil să-i ofere bunătate, este deja „mai mult decât suficient.”

Diferența nr. 2

Pentru un tip bun, imaginea publică sau, pur și simplu, reputația este extrem de importantă. Orice ar face, totul ar trebui să ajute la îmbunătățirea acestei caracteristici.  Acesta ar trebui să fie iubit și admirat.

Dar un bărbat bun se limitează doar la conștientizarea caracterului său. Atâta timp cât oamenii îl apreciază, este calm.

Diferența nr. 3

Limitele și necesitățile unui tip bun reprezintă o sumă destul de variabilă. El formează acest indicator în conformitate cu propriile necesități.

Un bărbat bun își cunoaște limitele. El știe cum să nu depășească limitele, rămânând în același timp mulțumit. Pentru această calitate el este respectat de către alții.

Diferența nr. 4

Un tip bun va flata prietena lui și va dori ca ea să simtă că întreaga lume este la picioarele lui.

Dar un bărbat bun înțelege valoarea iubirii adevărate și știe că a fi într-o relație romantică cu cineva nu înseamnă renunțarea la alte persoane și la muncă. El își va iubi aleasa și îi va oferi tot respectul și atenția pe care o merită.

Diferența nr. 5

Respingerea unui tip bun îi provoacă panică. El caută întotdeauna admirație și acceptare din partea altora.

Un bărbat bun, pe de altă parte, își cunoaște calitățile pozitive. El vede acceptarea și respingerea într-o perspectivă, fără a face o tragedie din aceasta.

Diferența nr. 6

Un tip bun are nevoie de adăpost pentru a-și ascunde intențiile. Un bărbat bun este transparent. Scopurile și motivele sale sunt clare pentru toată lumea și pentru el însuși.

Diferența nr. 7

Un tip bun va găsi întotdeauna vinovați de eșecurile sale. El nu este capabil să-și asume responsabilitatea pentru el însuși.

Un bărbat bun nu va da vina pe alții. Nu numai că își va asuma responsabilitatea pentru acțiunile sale, dar va fi și responsabil pentru alții.

Diferența nr. 8

Un tip bun va spune doar ceea ce oamenii vor să audă, dar un bărbat bun va spune ceea ce un om are nevoie să audă. După cum se spune, un adevăr amar este mai bun decât o minciună dulce.

Diferența nr. 9

Scuzele și iertarea nu sunt ceea ce un tip bun va face vreodată din cauza ego-ului său ascuns, dar mare. Un bărbat bun poate atât să ierte, cât și să-și ceară iertare.

Diferența nr. 10

Un tip bun este întotdeauna plin de strălucire luminoasă. Aspectul și eticheta lui au o mare importanță pentru el. Un bărbat bun este doar atent cu privire la manifestarea caracterului său.

Diferența nr. 11

Calea scurtă este cel mai bun prieten al unui tip bun. El va alege întotdeauna această opțiune și va evita lupta. Un bărbat bun este gata să treacă prin orice dificultăți, pentru că el înțelege importanța muncii sale.

Diferența nr. 12

Un tip bun se va comporta ca un prinț chipeș în raport cu femeia lui iubită, promițându-i nu o viață, ci un basm. Chiar dacă ea nu înțelege exact cum o va face. Un bărbat bun își cunoaște limitele și capacitățile, așa că va promite doar ceea ce poate realiza.

Diferența nr. 13

Un tip bun nu va face nimic care să-i facă rău prietenei sale. Da, poate părea o calitate foarte importantă.  Dar, uneori, toți avem nevoie de cineva care să ne poată arăta defectele, astfel încât să putem deveni mai buni. Un bărbat bun înțelege acest lucru și o va face dacă este necesar.

Diferența nr. 14

Un tip bun va crea iluzia unui prinț frumos, care va fi gata să-și salveze prințesa din orice situație periculoasă. Va fi mereu în preajmă, dar când se întâmplă ceva cu adevărat neplăcut, va fugi. Un bărbat bun nu crede că prietena lui este un copil mic, care ar trebui să fie condusă de mânuță mereu.  În schimb, el va veni să o salveze numai atunci când ea va avea într-adevăr nevoie de aceasta.

Diferența nr. 15

Pentru un tip bun, o persoană există până când aceasta poate decora prezența lui și să-l beneficieze. Un bărbat bun tratează totul cu dragoste și respect, chiar dacă nu poate contribui la dezvoltarea sa.

Diferența nr. 16

Conducerea este o calitate care îi lipsește unui tip bun. Întotdeauna face apel la opiniile altora despre el și viața lui. Indiferent de situație, un bărbat bun își va păstra controlul asupra vieții sale. El știe că el însuși este fierarul fericirii sale.

Ai recunoscut un bărbat bun în tine, pe baza acestei descrieri? Atunci, îți mulțumesc, pentru că această lume are nevoie de persoane ca tine.

Și dacă ești fată, atunci bucură-te, dacă ai alături un astfel de bărbat. Nu-l lăsa să plece. Ei sunt foarte greu de găsit, dar pot fi păstrați alături cu ușurință.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.