×
Cuvintele pe care nicio femeie puternică nu le va rosti cu voce tare…

Cuvintele pe care nicio femeie puternică nu le va rosti cu voce tare…

Eu nu cer mult – tot ce îmi doresc este să am pe cineva alături.  Și asta nu este legat de faptul de cât de independentă și puternică sunt eu ca femeie. Nu este legat de „jumătatea mea” sau de faptul că aș fi o feministă care se îndoiește de valoarea bărbaților.

Adevărul este că am obosit al naibii de tare. Sunt epuizată. Am obosit să nu am pe cineva alături, în cel mai simplu sens, iar unicul lucru pe care mi-l doresc – ca el să-mi fie alături atunci când am cea mai mare nevoie de el.

Îl vreau pe cel care va putea veni seara și va pleca dimineața și chiar îmi doresc mai mult: să trăiesc cu cineva. Vreau să fiu cu el în pat, atunci când afară bate vântul sau este ger, să citim și să privim filme. Vreau să îi simt mirosul și corpul alături. 

Sexul – este minunat, aventurile – și mai minunate, însă viața alături de cineva care te susține și te protejează – este ceva de nedescris.

Îmi doresc să fie alături, să mâncăm pizza, să ne încălzim sub pătură și cea mai dificilă decizie a noastră să fie alegerea unui film. Vreau să vorbim toată ziua despre ceea ce vom face seara și a cui este rândul să pregătească cina.

Vreau să-i ascult planurile, vreau să petrecem sâmbetele făcând cumpărături, alegând împreună produsele din care mai apoi vom găti.

Vreau ca el să mă vadă în lumina dimineții, vreau să îi simt atingerea mâinilor puternice atunci când mă atrage mai aproape de el și să se întâlnească cu mine atunci când visul și realitatea se ciocnesc.

Viața nu este întotdeauna frumoasă, însă ea este compusă din momentele dintre, pentru că fiecare poate să zâmbească atunci când soarele luminează, însă eu am nevoie de cineva care mă va face să râd chiar și sub ploaie.

Vreau ca el să își facă griji pentru mine atunci când sunt bolnavă: să îmi cumpere desertul preferat atunci când se întoarce acasă pentru că știe că am nevoie de asta.

Vreau să am grijă de el, chiar și atunci când el nici nu are nevoie de asta. Vreau să îi pregătesc supe și ceai, vreau să îl sărut pe frunte pentru ca să știe că eu voi fi alături indiferent de ce se va întâmpla.

M-am săturat să fiu singură și să mă prefac că aș putea să găsesc ceea ce îmi doresc, descoperind noi profile pe site-urile de dating, răspunzând la mesajele pe Facebook. M-am săturat de această superficialitate.

Vreau să organizăm împreună sărbătorile de familie și să râdem în timpul nopții când nu putem adormi. Vreau să-l întâlnesc cu un sărut atunci când se întoarce de la muncă și să îl îmbrățișez strâns.

Vreau să îmi planific viitorul alături de el – vacanțele, visele, ambițiile. Vreau pe cineva alături de care să construim o viață.

Îl vreau pe bărbatul căruia să nu fie nevoie să-i explic ce gândesc pentru că el va înțelege singur acest lucru.

Am nevoie de cel care poate fi alături: atunci când am nevoie de el, când am nevoie de autor, când singură nu știu de ce am nevoie. Să fie alături chiar dacă eu nu îl rog acest lucru și nu pentru că el este obligat, ci pentru că el nu-și dorește să fie alături de altcineva.

Vreau să fiu importantă pentru el.

Pentru că toată pasiunea și iubirea nu mai au valoare, dacă o persoană nu poate fi alături de cea căruia îi declară iubire.

Îmi doresc ceva cu adevărat – nu pur și simplu pe cineva care vine, dar pe cel care va rămâne.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.