×
Atunci când ea te tratează ca pe un rege…

Atunci când ea te tratează ca pe un rege…

Atunci când regele își dă seama că și-a întâlnit regina. Cel mai bine pentru el este să o ceară în căsătorie acum decât să-și piardă dragostea vieții lui pentru totdeauna!

Am întâlnit un vechi prieten de-al meu zilele trecute. Conversația noastră s-a îndreptat rapid spre căsătorie, stereotipuri antice despre femeile care visează să se căsătorească, și bărbații cărora le este frică de angajament. Am discutat, de asemenea, dacă vremurile s-au schimbat, în special în ceea ce privește distribuția rolurilor de gen. Se pare că în zilele noastre femeile se tem mai mult de angajament, fiind conduse de o gamă largă de opțiuni și standarde mai înalte. Și apoi am ajuns în cele din urmă la întrebarea „când”: în ce moment inima unui bărbat „se topește” și începe să se gândească serios la căsătorie și la întemeierea unei familii?

Cu siguranță nu se întâmplă înainte de intimitatea sexuală și nu neapărat după ea. Diverși bărbați au propriile puncte culminante de emoții și reacții, în funcție de viteza relației, caracteristicile personale și multe alte variabile. Dar eu și prietenul meu am fost de acord că, de îndată ce un bărbat decide că iubita lui este „demnă” și că este „una dintr-un milion”, acesta este punctul de cotitură în nașterea unei iubiri. Apoi el își dă seama că nu poate trăi fără această femeie și nu vrea să caute fericirea cu altcineva.

Și atunci îi vine în minte ideea căsătoriei. Nu vrea să te piardă și caută o modalitate de a te ține, chiar dacă asta înseamnă să renunți la alte femei (mai puțin interesante și atractive), dedicându-și tot timpul și energia lui pentru a te curta.

Și atunci apare întrebarea despre ce trebuie să faci pentru ca el să-și vadă regina în tine. Și cum poți să-l tratezi ca pe un rege fără să te transformi în covor sau într-o fată pentru câteva nopți care îl va plictisi în curând?

Să vorbim despre cum vrea regele să fie tratat.

Regele își dorește îngrijire, nu închinare

S-ar putea să te surprinzi când vei afla că bărbații celebri și bogați nu doresc adesea să fie venerați. Dacă vor aceasta, își vor găsi cu ușurință o fană pentru o noapte. Dar un singur sex nu este suficient și pentru a impresiona „regele”, nu este suficient să fii capabilă să-l lingușești și să i te închini.

Ce își dorește regele cu adevărat, cu excepția puterii și bogăției? Regele este atras de stilul său de viață și de sentimentele pe care le evocă. Simte că se stăpânește pe sine, este încrezător, fericit și, cel mai important, simte sprijinul „reginei” sale.

Dar în cine poate avea cu adevărat încredere regele? Vizirul său înfiorător? Fratele său insidios? Generali, episcopi, Parlament?

Nu, el vrea să aibă încredere în soția sa, regina. Nu-i așa? Ar vrea ca în toate urcușurile și coborâșurile sale să existe cineva în care să poată avea încredere și care să-l iubească.

În primul rând, trebuie să înțelegem că regele nu caută supunerea completă a reginei. Încrederea este mai importantă, la fel și loialitatea sau admirația față de cei dragi. Singura întrebare este: cum îi vei arăta loialitatea?

Regină puternică și feminină

Prin natură, o regină trebuie să fie puternică din punct de vedere intelectual și emoțional și să aibă o forță de voință extraordinară. În loc să îndepărteze oamenii în calea ei, ea își folosește puterea pentru a întări regatul și toți locuitorii acestuia.

O astfel de femeie îi oferă regelui său atenția pe care acesta o dorește. Este suficient de încrezătoare în feminitatea și puterea ei și, prin urmare, nu are nevoie de recunoașterea lui. Își cunoaște propria valoare, așa că nu are sens să o manipuleze pentru a obține ceea ce vrea. Ea însăși realizează acest lucru și prin comportamentul ei îl încurajează pe rege să acționeze. Nu este agitată sau exigentă, ci pur și simplu încrezătoare.

Ea se concentrează pe a-l face pe rege fericit, confortabil cu ea și să simtă că îl iubește. Și nu numai că face toate acestea fără să se plângă sau să întrebe, dar își ia și timpul să-și studieze bărbatul și ce-l motivează și ce trezește pasiunea în el.

În mod surprinzător, regele este atât de impresionat de regina sa. Rareori întâlnește femei care îl înțeleg și sunt gata să privească lumea din punctul său de vedere.

Unul dintre motivele pentru care este cea mai bună opțiune pentru rege este sinceritatea sentimentelor sale și respectul față de el pentru toate calitățile sale pozitive. Caracterele lor coincid, având o influență reciproc avantajoasă.

Restul calităților pe care le-a dobândit probabil pentru tot timpul, în care a fost puternică, pozitivă și curajoasă, includ:

  1. Abilități de comunicare perfecționate,
  2. Onestitate – în raport cu ea însăși și relațiile în care se află,
  3. Lipsa dorinței de a lupta, calm și auto-control,
  4. Dorința de a se sacrifica pentru fericirea bărbatului său,
  5. Misterul și abilitatea de a flirta,
  6. Stima de sine ridicată, ceea ce înseamnă intoleranță la comportamentul rău,
  7. O conștientizare profundă a propriei identități și valori,
  8. Prioritizarea hobby-urilor și obiectivelor vieții.

Cu alte cuvinte, regele dorește să se căsătorească cu o femeie la fel de încrezută și puternică ca și el. Cea care îl completează și este gata să lucreze pentru binele lumii cu aceeași dăruire.

Se potrivesc împreună pentru că sunt același tip de persoană. Lucrează ca o echipă, stabilindu-și standarde înalte. Sunt conduși de empatie și de simțul dreptății. Și toate aceste calități pozitive nu fac decât să le întărească relația. Ambii respectă integritatea partenerului.

Ei sunt făcuți unul pentru celălalt, se apreciază unul pe celălalt și își dau seama că o astfel de persoană nu mai poate fi găsită. Atunci regele își dă seama că și-a întâlnit Regina. Și este mai bine pentru el să-i propună o cerere în căsătorie acum decât să piardă pentru totdeauna dragostea vieții sale!

 

Autor: Matthew Coast

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.