× Prima pagină Relații Horoscop Dezvoltare Personală
Dacă el este însurat, tu nu ai loc în viața lui

Dacă el este însurat, tu nu ai loc în viața lui

Niciun bărbat însurat nu-și va lăsa soția pentru tine. El poate să-ți declare iubirea, să-ți scrie mesaje siropoase și poate fi extrem de pasional cu tine, însă tot ce vrea de la tine este doar sex și confirmarea faptului că este un macho. Tu ești doar o jucărie pentru el.

Dacă el este căsătorit și își înșală soția cu tine – tu pentru el nu ești decât o altă femeie. Nu ești unica care ajunge în patul lui. Iar pe el acest lucru nu îl deranjează.

1. El este mulțumit de faptul că vii la el, apoi pleci acasă

El nu poartă nicio responsabilitate față de tine. Tu ești doar o metodă bună de a petrece timpul plăcut.

 

2. El este mulțumit de fapt că îi oferi ceea de ce are nevoie

Altfel spus: el doar te folosește. Tu îi oferi sex, îl alinți și îl faci să se simtă deosebit. De ce și-ar dori el să schimbe asta?

 

3. Este mulțumit de faptul că nu trebuie să petreacă tot timpul cu tine

Dacă un bărbat te iubește cu adevărat, el va găsi timp pe care să îl petreacă cu tine. El îți va cumpăra cadouri, va plăti pentru tine și te va ajuta să îți rezolvi problemele. Doar că în loc de aceste fapte, el se întoarce la soția lui, își petrece timpul și îi cumpără ei cadouri.

 

4. Tot ceea ce face, face pentru sine

El face sex cu tine doar pentru că lui îi place asta și pentru că nu are voie. După care el te trimite acasă sau el pleacă acasă unde îl așteaptă soția, pentru că așa îi este comod.

 

5. Comunicarea voastră este plină de tristețe

Sigur, el vorbește foarte puțin pentru că este greu să memorezi tot ce le spui amantelor.

 

6. El te va înșela

Dacă printr-o „minune” vei reuși să îi distrugi căsătoria și el va pleca de la soție, poți să fii sigură că el te va înșela și pe tine. Pentru că totul este legat de acel fruct interzis. Cei care înșală știu asta cel mai bine.

Dacă vei întâlni un bărbat în viața căruia vei fi singura femeie – prețuiește-l! Pentru că astfel, el va căuta alinare în brațele altei femei.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram.

Thanks!

Our editors are notified.