×
Dacă îți dorește o relație de durată, încetează să mai faci aceste 6 lucruri

Dacă îți dorește o relație de durată, încetează să mai faci aceste 6 lucruri

ÎNCETEAZĂ SĂ AȘTEPȚI DOAR SITUAȚII NEGATIVE

Dacă începi o relație cu o persoană, având în cap ideea că aceasta se poate termina în curând, te vei lipsi de șansele unei relații pe termen lung. Aceasta se numește profeție auto-împlinită.

Dacă de fiecare dată când ceva în relația ta se întâmplă, te vei gândi și vei spune că știai că se va întâmpla acest lucru, vei împinge pur și simplu partenerul tău să rupă relația. Căci răbdarea lui nu este pentru totdeauna.

Și când el, obosit de comportamentul tău, hotărăște să te lase, explici asta spunând că pur și simplu îi era frică de dificultăți și că a fugit.

Nu deveni niciodată o astfel de persoană.

NU JUCA JOCURI

Dacă ești suficient de adult pentru a te gândi la o relație serioasă, atunci ești suficient de matur să renunți la aceste jocuri prostești.

Data viitoare când simți tristețe, durere, ești supărat, încercă să discuți cu partenerul tău despre lucrurile care nu îți plac. Acest lucru este mult mai bine decât să taci sau să încerci să te răzbuni în alt mod.

Afișarea furiei sau lipsa unei comunicări adecvate reprezintă cea mai sigură cale de a strica o relație stabilă. Stai departe de tacticile manipulative și fii direct în abordarea ta!

O SINGURĂ IUBIRE NU ESTE DESTUL 

Pentru unii, aceasta va fi o adevărată descoperire, dar dragostea în sine nu este niciodată suficientă. Da, iubirea dă naștere atracției între oameni, dar pentru a păstra relația, trecând prin foc și apă, este important ca să-ți apreciezi partenerul ca și pe un prieten.

Vei începe să îți respecți partenerul numai după ce vei învăța să comunici cu el. Sincer, iubindu-l ca pe un prieten și nu luând în considerare numai o singură dragoste, veți putea trece prin momente dificile fără pierderi.

ÎNCETEAZĂ SĂ MAI FII GELOS/GELOASĂ

Orice relație pe termen lung este bazată pe încredere. Și dacă nu ai încredere suficientă în partenerul tău pentru a nu fi gelos/geloasă, atunci de ce să ai o relație?

S-ar putea să fi fost trădat/ă înainte, dar acest lucru nu justifică faptul că partenerul tău trebuie să suporte greutatea trecutului tău.

Și dacă partenerul tău este persoana care este în mod constant gelos, este timpul să pleci.

Relațiile în care principiile de încredere nu sunt evaluate, nu se bazează pe dragoste, ci pe un sentiment de posesivitate. Dragostea adevărată se bazează întotdeauna pe încredere!

NICIODATĂ NU ACCEPTA MAI PUȚIN 

Începând o relație cu o persoană care nu se potrivește cu ideile și valorile tale, vei sfârși dezamăgit/ă în cele din urmă.

Nu te mulțumiți niciodată cu nimic mai mult decât ceea ce vrei cu adevărat și meriți. Care este sensul de a fi cu o persoană pentru care nu simți suficientă dragoste și respect?

NU AI NEVOIE DE O RELAȚIE DOAR PENTRU A NU FI SINGUR/Ă

Nu vrei încă o dată să fii într-o relație nereușită? Atunci nu o începe doar pentru a experimenta un sentiment de dragoste. Da, toți vrem să ne bucurăm de viață și dragoste. Dar mai întâi trebuie să te iubești. Și pentru asta trebuie să începi să te tratezi cu respect și cu grijă.

Păstrează-te în formă fizică bună, acumulează cunoștințe, călătorește și fii cea mai bună versiune a ta. Și când va veni timpul, vei întâlni persoana care va fi a doua jumătate perfectă!

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.