×
Dacă nu ai grijă de ea și nu o respecți, va pleca în ciuda dragostei sale.

Dacă nu ai grijă de ea și nu o respecți, va pleca în ciuda dragostei sale.

„Ea aparține ei înșiși, nu ție. Ea este precum o grădină plină de viață, și dacă nu ai grijă de ea și nu o uzi, o va face ea însăși.”

Crezi că din moment ce ți-ai construit o viață împreună cu ea, te-ai căsătorit și ai copii cu ea, nu te va mai părăsi niciodată? Oricât de neplăcut ar fi, ea va face tot ce este necesar pentru ea însăși. Și dacă are o familie, atunci și pentru familie, mai ales dacă vede că nu mai ești „aproape”. Unul dintre principalele motive pentru care femeile își lasă bărbații pe care îi iubesc este cauzat de neparticiparea partenerului.

Există o opinie că femeile sunt greu de mulțumit, dar este o prostie totală. Femeile observă întotdeauna lucruri simple. Acestea sunt lucrurile care contează pentru ele mai mult decât orice altceva. Nu este nimic mai sfâșietor decât a fi într-o relație în care unui singur partener îi pasă de bunăstarea acestei relații.

Femeile care și-au abandonat bărbații spun aceeași poveste: „El nu a participat deloc la această relație.”  Nu încerc să spun că toți bărbații sunt așa, dar unii dintre ei se comportă exact astfel.

Crede-mă, femeile vor să fie alături de cei care sunt în mod conștient lângă ele. Cu bărbați care își găsesc timp să întrebe despre cum a trecut ziua iubitei lor. Nimeni nu cere o atenție individuală, este nevoie doar de o mică parte din aceasta. Acum vei spune că ești prea ocupat la serviciu, dar să fim sinceri – nicio muncă nu necesită ca o persoană să lucreze 24 de ore pe zi.

Și dacă o femeie te-a ales, tratează-o în mod corespunzător.

Uneori oamenii încep în mod inconștient să ia lucrurile simple ca de la sine. Și asta, în cele din urmă, devine cea mai mare greșeală a noastră.

Într-o relație romantică sinceră, ambii parteneri sunt la fel de conștienți de prezența anumitor necesități în ei înșiși și sufletul lor pereche. Toată lumea merită dragoste.

Toate femeile sunt creaturi blânde, grijulii și emoționale, acestea nu doresc o viață monotonă plină de sex insensibil și conversații plictisitoare. Ele au nevoie de un prieten bun și un partener de încredere, așa că, dacă alegi altceva decât femeia ta, ea va pleca pur și simplu.

Să fii în preajma ei aici și acum este probabil cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru ea într-o relație.

Trebuie să joci acest joc în fiecare zi ca o echipă. Iar în zilele în care cineva nu poate face acest lucru, celălalt doar preia controlul. Dar dacă se repetă constant, ea va dispărea.

Femeile au nevoie de bărbați care pot asculta, care știu să acorde o atenție la ele și, cel mai important, nu se tem să fie alături în cele mai rele momente.

Probabil că ai auzit fraza „Tratează-i pe alții așa cum ai dori ca ei să te trateze”. Vrei micul dejun în pat? Mai întâi, adu-i tu micul dejun în pat.

Fii atent la necesitățile și dorințele ei, încearcă să faci tot posibilul pentru ea în fiecare zi, și ea va face același lucru. Ai grijă de ea și cel mai important, iubește-o și respectă-o.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.