×
Dacă o dorești, fii bărbat și spune-i până nu e prea târziu

Dacă o dorești, fii bărbat și spune-i până nu e prea târziu

Spune-i ce simți pentru ea. Invit-o în oraș, la o adevărată întâlnire. Folosește parfumul căreia îi place ei. Depune toate eforturile în loc să ghicești ce i-ar fi place mai mult, dacă o vei cuceri.

Nu o fă să se îndoiască de ceea ce simți pentru ea. Nu o fă să ghicească dacă poate avea încredere în tine, dacă merită să riște ca mai apoi tu să nu-i distrugi inima. Fă-o să înțeleagă că nu vrei să o faci să sufere niciodată.

Încetează să mai faci jocuri pentru că crezi că anume așa trebuie să te comporți. Încetează să o mai inviți în oraș doar pentru a „chefui”. Încetează să te mai prefaci că nu îți pasă când vă veți mai vedea. Încetează să-ți ții sentimentele în frâu de teama de a fi respins.

Spune ceea ce gândești. Dacă crezi că ea arată bine astăzi, spune-i. Dacă crezi că este veselă, spune-i. Dacă vrei să ai o relație cu ea, spune-i. Nu-ți ascunde gândurile. Fă-i complimente. Spune adevărul.

Dacă o dorești, trebuie să-i dai de înțeles acest lucru pentru că ea habar nu are ce înseamnă comportamentul tău ciudat. Ea nu este sigură dacă într-adevăr o placi sau pur și simplu flirtezi cu ea. Ea nu vrea să-și facă iluzii și să-și rupă inima în bucăți.

Chiar dacă ți se pare că sentimentele tale sunt vizibile, există șansa ca ea că nu înțeleagă că tu te gândești la ea și o dorești.

Răspunde la întrebările pe care nu ți le-a pus. Spune-o că arată minunat. Spune-i că îți place să comunici cu ea. Spune că îți dorești ca ea să fie iubita ta. Oficial.

Nu-ți lăsa sentimentele nespuse. Pentru că dacă ea va decide că nu te interesează, înseamnă că tu, de fapt, nu ești destul de bun pentru ea. Ea îl vrea alături pe cel care 100% este gata să fie cu ea. Cel care nu o va lăsa pentru altă femeie.

Iată de ce trebuie să ai curaj. Privește-o în ochi și spune-i ce simți. Ea îți va aprecia sinceritatea.

Ea nu își dorește încă o „aproape relație”. Ea vrea să știe de la început ce este între voi doi așa că încetează să-i mai dai indicii înțelese doar de tine. Încetează să mai crezi că ignorând-o, o faci să fie mai interesată de tine și să te dorească mai mult. Pentru că, în realitate, nu pari decât un afemeiat.

Fii bărbatul care spune adevărul, chiar dacă acesta îl intimidează puțin. Căruia nu îi este frică să-și exprime cele mai puternice sentimente pentru că așa este mai bine decât să mintă. Fii bărbatul în care ea poate avea încredere pentru că ești sincer de la bun început.

Dacă o dorești, asigură-te că ea știe asta, pentru că s-ar putea ca această femeie să simtă la fel.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.