×
Dacă un bărbat nu răspunde la mesaje, atunci nu e interesat de tine.

Dacă un bărbat nu răspunde la mesaje, atunci nu e interesat de tine.

Comunicarea a fost întotdeauna unul dintre cei mai importanți piloni în relațiile romantice. Iar în zilele noastre, o mare parte a comunicării se desfășoară prin mesaje text. De aceea acestea joacă un rol foarte important în formarea relațiilor moderne.

Dar ce înseamnă când persoana pe care o placi nu arată nici un fel de entuziasm atunci când îți trimite mesaje? S-ar putea să crezi că el încearcă doar să se joace sau să fie modest. Dar nu este așa. Te înșeli. Vrei să afli care este adevărul? Dacă nu-ți răspunde, e pentru că nu e interesat să fie cu tine.

Bărbatul care este cu adevarat interesat să fie cu tine va găsi cu siguranță timp pentru tine. Toți suntem ocupați. Cu toții avem lucruri de făcut. Dar când vine vorba de oamenii pe care îi iubim și de oamenii care înseamnă cel mai mult pentru noi, întotdeauna vom dori să ne facem timp pentru ei. De asta nu ar trebui să te îndoiești că ține la tine dacă își face timp să-ți răspundă la mesaje.

Dacă te iubește cu adevărat, atunci inima lui este plină de bucurie la fiecare semn de atenție. Cu siguranță, nu va fi iritat sau enervat. Sigur, el ar putea fi ocupat la acel moment. Dar oricum va încerca să-ți răspundă cu prima ocazie.

Scrierea și trimiterea unui mesaj durează de obicei mai puțin de un minut. Dar unii bărbați se comportă ca și cum SMS – ul ar fi precum un nod în gât. Dar într-adevăr, nu e nevoie de prea mult timp sau efort. Sigur, poți spune că un bărbat s-ar putea să nu-ți răspundă imediat pentru că e ocupat. Este corect. Dar dacă nu-ți răspunde deloc, atunci e un semn că nu e interesat. Asta înseamnă că nu te consideră destul de importantă ca să-ți acorde atenție.

Meriți să fii cu cineva care nu-ți oferă doar semnale amestecate și neconcordanțe tot timpul. Dacă trebuie să faci un efort ca să înțelegi ce vrea cu adevărat să spună cu mesajele sale ambigue, atunci probabil că nu-i pasă de tine. Dacă trebuie să-i descifrezi mesajele ca niște coduri, atunci îți pierzi timpul în zadar.

Dacă realizezi că el este sincer în indiferența sa față de tine și mesajele tale, atunci este timpul să mergi mai departe. Acceptă asta ca pe o pierdere și încearcă să treci peste aceasta. Nu ar trebui să continui să mergi după un tip care demonstrează clar că nu e interesat să fie cu tine. Desigur, ai putea dori cu toată inima să continui relația. Dar trebuie să te gândești foarte bine. Nu lăsa disperarea să scoată ce e mai bun din tine.

Nici un bărbat nu ar trebui să te facă să aștepți răspunsuri care s-ar putea să nu vină niciodată. Amintește-ți că ai propria ta viață și nu o poți irosi doar pentru un tip oarecare. Dacă acesta crede că o să-l aștepți toată viața, atunci cu siguranță nu e tipul potrivit pentru tine. Un bărbat care dorește cu adevărat să fie alături de tine va fi mereu atent și respectuos cu timpul tău. Nu se va comporta ca și cum ar fi mai bun decât tine și că nu ești demnă de atenția lui.

Un bărbat care dorește cu adevărat să fie alături, va fi întotdeauna fericit pentru că i-ai trimis mesaje. Va fi foarte fericit să știe că te-ai gândit la el. Întotdeauna va dori să-ți răspundă cât mai curând, pentru că se bucură de orice ocazie în care poate să vorbească și să converseze cu tine. El va încerca să folosească orice șansă pentru a consolida legătura care s-a format între voi ca  între doi potențiali parteneri.

Dacă un bărbat dorește cu adevărat să fie într-o relație cu tine, atunci ar încerca întotdeauna să depună eforturi pentru a se apropia de tine. Ar trebui să-ți dovedească că meriți să fii urmărită.

Dacă un bărbat nu depune eforturi pentru a obține atenția ta, ar trebui să încetezi să-l mai cauți. El nu merită. Dacă nu-ți răspunde, atunci nu mai merită mesajele tale.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.