×
Dacă vrei ca un bărbat că se îndrăgostească de tine, îndrăgostește-te prima

Dacă vrei ca un bărbat că se îndrăgostească de tine, îndrăgostește-te prima

Cum să îl faci pe un bărbat să se îndrăgostească de tine? Cum să îi provoci sentimente puternice? Nu pot să îți propun nicio strategie care să funcționeze „sută la sută”, dar știu că este imposibil să îl faci pe un partener să se îndrăgostească de tine, la nivel emoțional și matur, dacă tu nu te-ai învățat să te iubești din nou și din nou. În acest articol îți vom prezent câțiva indicatori care arată dragostea de sine.

Acceptarea propriului corp

Dumnezeu ți-a dat exact trupul de care ai nevoie, acesta este un dar minunat și trebuie să ai grijă de el. Nu imita pe nimeni, nu te strădui să fii ca Jolie, Kate Moss, Beyonce sau J. Lo. Indiferent cât de frumoase sunt aceste femei, ești chiar mai frumoasă, pentru că ești unică. Nimeni nu are nevoie de trăsături fizice perfecte. E greu de crezut, dar frumusețea nu conduce lumea. Lumea este condusă de dragoste și bunătate, dar ele nu se supun legilor trăsăturilor exterioare. O persoană care se iubește pe sine nu analizează ore întregi fotografiile altor persoane, încercând să găsească asemănări cu idolii săi, imitându-i. O femeie care se iubește pe sine știe că este frumoasă tocmai datorită unicității ei.

Lipsa de critică la adresa propriei persoane 

Adesea aud sau citesc în unele grupuri pe rețelele de socializare despre presupusul stil „sănătos” de viață, afirmații foarte dure despre corpuri. Auto-calicativele „vacă grasă”, „lenoasă”, exercițiile extenuante și dietele inumane distrug nu numai sănătatea, ci și stima de sine. Nu îți va plăcea niciodată de tine dacă îți vei insulta propriul corp. Toate gândurile și cuvintele sunt depuse în grila de informații a corpului, formând (sau distrugând) imunitatea.

Consumă de produse de calitate și sănătoase.

Nu este necesar să devii vegetariană decât dacă simți o nevoie specială pentru acesta. Dar, pentru a te conforma dietei, să nu „iei” șaorma pe drum, să cumpere produse de calitate și să pregătești alimente sănătoase, să bei multă apă curată și sucuri proaspete – acestea sunt obiceiurile unei persoane care se iubește și are grijă de ea.

O femeie care se iubește nu își va permite să sufere din cauza unui bărbat

Ea înțelege că dacă relațiile se termină, ele se sfârșesc și nu trebuie să țină cu dinții de ele. Ea apreciază singurătatea, căci ea se află singură cu ea însăși, iar compania ei este foarte valoroasă.

O femeie care se iubește nu va deveni niciodată o victimă a modei

Ea își poate permite să fie independentă de opiniile altora, de imitații și cheltuieli fără sens.

O femeie care a învățat să se iubească singură nu își face griji pentru bani

Pur și simplu îi lasă să intre în viața ei. Cu toate acestea, ea niciodată nu va face economii pentru trei lucruri: frumusețea ei (haine, cosmetice, saloane), sănătatea ei (club de fitness, odihnă, vizite la timp la medici), dezvoltarea ei (prelegeri, seminarii, cursuri de dezvoltare, cărți).

Când o femeie se iubește cu adevărat, ea nu își va permite niciodată să comunice cu cei care îi subminează stima de sine

Nu-și va revărsa sufletul în fața celor care nu o înțeleg și o critică. Ea va alege un cerc social unde îi va fi confortabil și unde nu are nevoie să pară a fi cine nu este.

O femeie care se iubește pe sine ascultă cu atenție nevoile corpului ei

Știe când are nevoie să se odihnească, când să mănânce, când să doarmă, când să rămână singură.

Cea care a realizat puterea iubirii de sine nu va permite niciodată să fie umilită

Ea nu va răspunde vulgarității, nu va face rău, nu va crea intrigi, nu va resuscita resentimentele și ura, nu va suprima sau nu va respinge emoțiile. Ea este pe deplin conștientă de sine, de sentimente, de gânduri, se acceptă așa cum este ea, cu toate calitățile ei.

O femeie care se iubește pe sine știe să se admire și să-şi spună complimente. Ea nu ezita cu voce tare, în faţa oglinzii, să se laude, să se mângie şi să-şi mulţumească corpul pentru frumuseţea ei.

O astfel de femeie care știe să se admire, să se iubească singură, să aibă grijă de ea însuși, trezeşte într-un bărbat o dorință de a o iubi, a o admira și a avea grijă de ea.

Există un exercițiu bun care îţi va permite să afli ce atitudine ai faţă de tine: scrie 25 fraze utilizând expresia „Eu sunt…”. Primul lucru care vine în minte, să îţi dezactivezi logica, să te manifeşti spontan. Acest lucru îţi va arăta ce simţi, de fapt, faţă de tine şi vei afla care sunt părţile la care trebuie să mai munceşti.

sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.