×
Dacă vrei să iubești, fă-o cu tot sufletul și trupul tău

Dacă vrei să iubești, fă-o cu tot sufletul și trupul tău

Dacă vrei să iubești, iubește cu adevărat. Spune-i alesului tău că nu îți este indiferent. Privește-l în ochi. Sărută-l pasional. Nu te întreba dacă el simte la fel. Nu îți fă griji pentru ceea ce se petrece acum între voi sau ce se va petrece. Nu-ți fie frică de surprizele vieții. Pur și simplu iubește.

Iubește ca și cum mâine nu ar mai exista. Ca și cum următoarea zi, următoarea oră, următoare secundă este tot ce ai. Ca și cum, bărbatul care stă în fața ta este cel mai bun pe care l-ai întâlnit vreodată.

Iubește ca nimeni altcineva. Ca și cum nu îți este de ajuns atingerea, zâmbetul și râsul lui. Iubește ca și cum nu ți-ai fi imaginat viața fără el și crezi că el simte la fel față de tine.

Iubește ca și cum niciodată nu ai fi suferit. Ca și cum niciodată nu ai avut inima sfâșiată de durere și nu ai fost trădată. Ca și cum nimeni nu a dispărut din viața ta și nu a rupt relația cu tine.

Iubește conștient. Ca și cum asta e tot ce îți mai rămâne de făcut. Oferă-i iubitului inima și sufletul tău fără îndoieli. Ia-l de mână și arată-i cum ești tu de fapt. Fii vulnerabilă.

Iubește străduitor. Arată-i alesului tău că tu ești alături și îl asculți. Vin-o atunci când el are cea mai mare nevoie de tine și planificați când vă veți vedea iar. Fii interesată și grijulie. Arată-i cât de mult contează pentru tine.

Drăcie! Iubește cu toată inima! Nu-ți pierde timpul oferind doar o parte din tine pentru ca ambii să ratați iubirea. Nu pierde ceea ce poți să obții din teama de a rămâne singură.

Dacă iubești, pur și simplu fă asta.

Fără întrerupere.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.